Asyachngr doktorum ultrasonla ense kalınlığı burun kemiğine baktı normal güzel görünüyor dedi yine kan verdim test için kötü giden birşeyler olsa doktor güzel normal demezdi değil mi 😕
ozdenonay Asyachngr gözünüz aydın ne güzel işte demekki herşey yolunda 😊 doktorum test yapmadan bile ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiğinin normal olduğunu söylemişti anlıyorlar zaten sıkıntı olsa söylerdi
Kumsallina95 Asyachngr babada herşey normal dedi yüzde 1 risk var dedi 4 lü taramada yaptrcam Eylül’ün 25 inde
Lulikli Asyachngr canım risk ihtimali sanırım kan sonucunda çıkıyor. Ben de dün yaptırdım kan verdim hemen çıkmış e nabızda sonuç. Doktorumla çarşamba günü görüşeceğim sen de bir bak istersen e nabızda çıkmış olabilir
Olich Asyachngr bende yaptırdım ikili test. Her hamileliğimde doktorlarım istedi ama bu kötü bir şey değil bence her açıdan bakmak lazım, tabi hiç bir şey yaptırmayan anneler de var ama ben onlardan değilim. Memnunum böyle bir yaklaşımdan 💐
Lulikli Asyachngr valla ben de direkt değer yazıyor canım o zaman çıkmamış demekki daha sonucun ne zaman yaptırdın
Asyachngr Lulikli cuma günü yapıldı canım haftasonu girdi araya belki o yüzden çıkmamış olabilir sanırım sonuç
Burcuosman Asyachngr merak etmeyin önemli olan o ikisi zaten. Kan degerleri de guzel cikacak insallah
Lulikli Asyachngr olabilir canım ben e nabız uygulamasından bakıyorum orda daha güzel ve net görünüyor tavsiye ederim. Bu süreçte sürekli kan veriyoruz ben de sürekli ordan takip ediyorum aklım kalmıyor
mekutlu12 Kan testinden de başka risk faktörlerine bakıp hepsinin sonucuna göre bi yorum yapıyo doktor. Endişe etmeyin iyiye odaklayın kendinizi ☺️