tazeannecik1 Kızlar benim gibi olan var mı ya 13 haftalık hamileyim ne yiyecek olsam araştırıyorum hamilelikte nu yenir mi falan normalde yediğim bir şey bile olsa böyle olan var mı ?
Baharrk tazeannecik1 her şeyi yiyorum valla çok takılmamak lazım😅 yasaklı şeyler belli zaten çayı azalttım sadece midye falan yemeyi bıraktım 😅
Pelinssoglu tazeannecik1 bende öyleyim canım en ufak bir şeyi bile internetten bakıpta yiyorum ama çikolata tarzı şeylere maalesef ki dur diyemiyorum biraz fazla yiyorum 🙈🙈
tazeannecik1 Baharrk özellikle çay çok severim ama günde 1 bardak içiyorum normali ne kadar ? Bide soğuk kahve çok severim ya ama daha hiç içmedim
tazeannecik1 65sehro ayy ne bilim ya İnşallah öyle olur birşey yemeden önce telefonu elime alıp araştırıyorum 🙈😂😂
Baharrk tazeannecik1 ya ben öncedende çok içen biri değildim eşimle evlendikten sonra alıştım ama bazen günde 1 bardak bazen 3-4 bardak içiyorum ☺️ Soğuk çayda içiyorum,kola soda falan hep içtim tabi kolayı falan abartmıyorum ☺️😅
Baharrk tazeannecik1 bu kadar takmayın bence benim eşim öyle ben işe yemeden hemen bakar ama bu bence bir süre sonra bunaltıyor😅
65sehro tazeannecik1 ama öyle yapma bu hamilelik sürecinde duygusal olarak yoruluyorsun bile bunla uğraşma tabi sağlıklı beslen ama benim eşim bir tane çikolata izin vermiyor halen allahtan nts gidince doktor yediriyor
tazeannecik1 Baharrk valla bende Karadeniz’liyim çay ince çizgim ama maalesef 😂 ben daha kola ağzıma sürmedim 🙈 ama ıce tea içtim bide vişne suyu içiyorum 🤦🏽♀️😃
tazeannecik1 65sehro Yaa eşimde bana aksine çikolata alır yesin çoçuk diyo 😂 Evet haklısın canım yoruyor gerçekten bide arkadaşlarım dalga geçiyor bu kadar takma ya falan diye 😯
Baharrk tazeannecik1 çok abartmamak lazım tabi ama içebilirsin bence doktoruna sor yinede içinin rahat etmesi için canım☺️
tazeannecik1 Baharrk ya en fazla 2 oluyor benimde 1 sabah 1 akşam daha fazla içmiyorum içim el vermiyor 🙈
tazeannecik1 Baharrk Evet ya İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım da ☺️ Bazen bana diyorlar doğana kadar keyfini çıkar valla diyorum yeter ki doğsun bir an önce en azından gözümün önünde olur sürekli öyle böyle korkmam😬😅