Meleknkkk Sinirlerim bozuldu. Ben hamilelik beklerken bu ay olur derken adetten 10 gün önce adet oldum aynı ayın içinde 2. Adet. İyice dengem bozuldu.
Bebeizland Meleknkkk stres kaynaklı troit değerin yükselmiş olabilir canım aynı sorun bende de var bu ay trod ilacına başladım 29. günüm hala gelmedi şükür
Cutemomy Meleknkkk bende oyle oldum 8 agustos ve 27 agustos adet oldum.kahve pembe oldu ıkısıde. Hep negetifti. Yine negatiftir herhalde.
eso14 Canım hayırlısı olsun hakkında. Belki stres olduğun için böyle olmuştur. Ama sen en iyisi doktora git en iyi cevabı o sana verir
Meleknkkk eso14 aahh aahh canım öyle kafama takıyorum ki bide bi kaç gün önce test yaptım hafif bi çizgi daha çıkmıştı. Şimdi byle olması üzdü
Meleknkkk Cutemomy 14 ağustos oldum adet 10 gün sürdü 28 ağustos yani dün yine oldum. Bi kaç gün önce test yaptım hafif bi çizgi daha vardı ama adet oldum.
eso14 Meleknkkk canım acaba üstüne mi görüyorsun ? Olabilir bak böyle bi durum. Yaptığın testi mümkünse atabilir misin
Meleknkkk eso14 bende ilk başta öyle sandım kahve rengi geldi ilk başta pembe falan. Sabah bi baktım baya kan rengini almış koyulasms ve çoğalmış.