EbruBaFilizfidan Arkadaşlar ilk öncelikle ben 36 haftalık bir anne adayıyım.Geçen hafta arkdaşım acil doğumla hastaneye gitti gece olduğu için hastanede fotoğrafçı yokmuş bebeğinin ilk anlarının resmi yok yani anlayacağınız.Fakat doğumdan çıkıp kendine geldiğinde doğum ücreti paket ücret neyi kapsıyor dediğinde hastane çalışanı saymış ; Doğum oda süsleme resim v.sss Arkadaşım oda süslemem olmadı resimde çekilmedim diyerek hastaneden detaylı fatura istediğinde paket doğum ücretinin 2500tl olanda kullanmadığı resim oda süslme ücretini çıkarttığında doğumu 1100tl ye gelmiş bilginiz olsun.Doğum yapacağınız hastaneden detaylı fatura isteyiniz !!
Esesli EbruBaFilizfidan ben Doğuma gece geliyorsam onlarda gelsin Ya gelmiyorsa para da vermeyelim tabi. Dur ben bunu da sorayım bidaha ki kontrole gittiğimde🤣
EbruBaFilizfidan aysgl24 doğum ücretlerini genelde peşin alıyorlar doğumunuz eğer planlı değilse normal doğum ne zaman gerçekleşeceği bilinemediğinden sonrasında kullanmadığınız paketin içindeki ücreti geri alma hakkınız var diye blgilendirmek istedim