valla seni endişelendirmek istemem ama aynıııı sorunları ben yaşadım ter diye düşündüm göbeğim çamaşırımın üstünde ya artık nenlendiriyor diye düşündüm neler neler, ki her kontrolde suyunda gayet iyi diyordu doktorum ama ben ısrarla bu başka bişi akıntı değil bişi değil bu su sızması gibi bişi diyordum, içim rahat etsin diye 3 haftaneye yönlendirdi 1 kez turnusollu pedle bakıldı ordaki doktor su da olabilir akıntı da dedi tam bir istediği renkte değişme olmadı azıcık oldu, sonra ücretli su testi cihazı varmış bazı özellerde oraya gittik 2 kez de cihazlıya girdik, kulak çubuğu gibi bişeyle örnek alıyorlar vajinadan 10 dk ya sonuç çıkıyor cihazdan, iki testte negatif çıktı, ama 2 hafta sonraki kontrolümde sabah doğuma alıyoruz aç gel dedi neden dedim suyun bitmiş bayağı kuruda benek dedi ve 4 gün kontrol aralığımdı o 1 ayda sızıyormuş zaten son 4 günde de bi anda bitmiş işte, suniyle doğumu başlattık şuan 2 yaşında hatta 2. doğumum var 20 gün sonra, bence ne hissediyorsanız odur cihazlara güvenmeyin sonuçta hepsi robotik makineler yanılma payları var dedi doktorum da, ve benim başıma geldi, üzerine düşün derim ben naçizane