Karacaaa Betul000 ileri boyuttamı rahim sarkmanız acaba bilgi verirmisiniz zorluyo mu sizi ya da vajinada cok sislik var mi bende ayni durumdan muzdaripim galiba 2 defa doktora gittim bisey goremedi ama cok korkuyorum acaba rahim sarkmsi mi diye
Karacaaa Betul000 canm yani rahim sarkmasıydi duzeldi ama dimi duzelebiliyor yani dedigin gibi var oldugunu bilmek bile kotu o yuzden belki skyrmdur seni kusura bakma
Betul000 Karacaaa evet düzeldi sıkmıyorsun rahat ol zaten çok çok ilerlemedigi sürece tedavi gerekecek bişey değilmiş. Korkma kötü düşünme 😊
Karacaaa Betul000 canm yine ben yazyrm da kusura bakma senin rahim sarkman nasıl dı nasıl biseydi nasl farkettn
Betul000 Karacaaa yardımcı olabiliyorsam sevinirim😍 yıkarken farkettim şişlik dışta hisdettim aynadan baktıgımda balon gibi kenarda gözüküyordü içte ama dıştan görünüyor
Betul000 Karacaaa sonra doktora gittigimde muayene etmesini istedim oda rahim sarkması oldugunu söyledi gebelikte olabilecegini eger ilerlerse dogum sonrasında müdahale yapılacagını söyledi ama kendiliginden düzeldi. Her hamilelikte olabilecek bişey dedi. Bu 5. Gebeligim ilk defa başıma geldi
Karacaaa Benim daha öncedn varmıydı bilmiyorum vajinanın girişi degil üstu kemik oluyo ya tm onunde boyle vajinayi kapatiyo bilmiyrm kafm cok karsk 2 defa doktora gittim bisey yok denildi ama bilmiyorum iste bi daha gitmeyi dusunuyorum
Betul000 Karacaaa bence korkulacak bişey yoktur gebelikte bebek büyüdükçe rahip yapısı degişiyor kötü düşünme zaten müdahale gerektiren rahim sarkması için baya bi dışarı çıkması gerekiyor bizim yaşadıgımız en hafif olanı düzelebilen cinsten
Kiki-riki Karacaaa ben doğum yaptım canım 4 ay önce doktorum ozaman bakmıştı kızlık zarı parçaları olduğunu söylemişti ağırlıktan dolayı fark etmişim şimdi geçti şükür