bykarakan Salı günü doğum yaptım ondan 1 hafta öncesinde de biraz vardı kabızlık hala devam ediyor sancısı beni mahvediyo artık, su bol bol içiyorum kayısı suyu vs ama olmuyo doktor kontrolume daha var ne ilaç kullanabilirim sizler naptınız
Aag06 bykarakan ilk 1 hafta sezeryan sonrasi bende buyuk abdest yapmadim oluyor yani bagirsaklar icerde o bebegin ciktigi boslukta anca yerlesiyor duzene geiriyor sen bol bol su tuket ciktiginda zaten vucudun odemi sisi falan aninda rahatliyor
Hilal12 bykarakan doktor bı toz yazmıştı günde bı kere kullanıyordum çok rahatlıkla ağrı çekmeden çıkabiliyordum
Mathteacher bykarakan ben de senin gibi bir hafta çıkamadım canım en son ağlamaya başladım karnımın ağrısından arkadaşım kadın doğum doktoru lavman yapmamı önerdi yaptığım gibi rahatladım . Sen de eczaneden alıp kendin yapabilirsin hemen rahatlıyorsun
Sarp Kimyon tohumu kaynatın suyunu için hem sizi rahatlatır hem bebişin gazını alır sütten geçince. Hatta ben kızıma bebekken bi çay kaşığı veriyodum kabızken
Sarp bykarakan onu da içtim ama ne süt yaptı ne kabızlığa faydası oldu. Her bünye bir değil tabiki ama bende işe yaramadı
Aag06 bykarakan yook olmadi tek sorun ayaklarim soba borusu gibiydi bacakla bilek arasi kalin boru gibiydi 😂 ellerim falan oyleydi sonra aninda indi
bykarakan Selin12- kefirden midem bulanıyorda 😅 lavmanı deneyeceğim galiba makatta çatlak falan oluşur da birde onla uğraşmayayım
Aag06 bykarakan 😂😂😂😂 hic sorma anneannemin en buyuk en son bedduam dedigi sey bagirsaklari dugumdugum olsun der 😂 bu bedduayi kimseye etmem ettiysem cok buyuk sucu vardir der ben dogumdan sonra dusundum ay insan buyuk abdest yapamazsa siser davul olur patlar valla bunu anladim 😂
Aag06 bykarakan tovbe de kiz allah korusun ay sen gün kurusu ye bol bol ben onu tukettim ardina sicak su ictim 2 gun sonra ciktim 😂
Kbr11 Ya lağman yada dubhalac dye bi şurup var onu içmekte bi sıkıntı yok dye biliyorum eczaneye sorup alabilirsiniz isterseniz