ay-se Hanımlar ben bu ara aşırı derecede muzlu süt içiyorum çok seviyorum taktım kafaya resmen gelişimine artı yada eksi bir etkisi olur mu bebeğimin acaba 28. Haftadayım
MomHero2 ay-se hazır olarak değilde evde yapsanız daha faydasını görürsünüz gibi doktor bana her gün bir muz yememi söyledi yazın yiyemiyorum sütle dondurmayla milkshake yapıyorum daha iyi oluyor
ay-se Esraali orası öyle tabi korona olmadan önce yiyordum her gün bir tane muz ama yutkanamıyorum şimdi onun yerine böyle içiyim dediydim oda sürekli canımı istetdi
ay-se MomHero2 oh afiyet olsun muz başlı başına gelişim açısından çok faydalı bebişlere ama böyle hazır olunca etkisi olur mu acaba
Flyderndkk ay-se paketli gıdaların hepsinin içinde koruyucu vs bir sürü şey oluyor . İçeriğini oku sadece süt ve muz yazmıyor sonuçta . En sağlıklısı evde kendin yap. Ben gebe değilim ama canım muzlu süt isteyince kendim yapıyorum. daha sağlıklı
Rumeysam ay-se bencede kendin yap bir kabın içine muz koy birde 1 bardak süt onu blendirde çek bu kadar
Flyderndkk ay-se 1 muz 1 bardak süt birde içine ceviz badem falan atıyorum birazda bal. Blender dan çek mis gibi muzlu süt sana :)