Damlaozddmr Arkadaşlar açılma olması için neler yapmam gerekiyor ya 39. Haftaya girdik hala tık yok 😂
Rojinn Damlaozddmr Bol bol yürü merdiven çık sıcak duş al hurmayıda daha bol tutabilirsin plates topunun üstünde tepin 😂😂Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ZeynepCalisAkkurt Damlaozddmr sıcak kuvette dınlemenmek plates topu ıı gelıo bıde bol bol merdıven ın cık ıns bunları yapabılırsen acılma olur son haftalrda sıcak kuvet kolay acıo🤭
Damlaozddmr zelisalplt evet kuzum ama o doğum sancıları başlayınca suya konuluyor benim sancım yok hala 😂 annemle kayınvalidem dönüşümlü bende kalıyorlar her an gelebilir diye insanlarıda burda bekletmek istemiyorum 😂
zelisalplt belki sancı baslamadan da suya koyulsa acilma olur diye sey ettim😂😂😂ya Allah yardimcin olsun insaallah. olsun sen bekle bugun yarin doğar insaallah sağ salim🌸
Damlaozddmr zelisalplt inşallah ya hamile egzersizleri yapıyorum günde 5 tane hurma yiyorum perşembe yine kontrolümüz var bakalım her gittiğimde bakıyorlar açılma yok moralim bozuluyo 😂
Smyyshn Bende aynı durumdayım canım 38+4 hiç bi belirti yok yalancı sancı bile bakalım hangimizin ki erken gelecek 😀
Damlaozddmr Smyyshn bende yalancı sancılar varya her gün düzenli olarak çekiyorum😂 ama yaşancı işte geçiyo dinlenince 😂
Damlaozddmr Rojinn inan hepsini yapıyorum 😂 plates topuda almayı düşünüyorum aslında 😂 göbeğimde aşağı indi bayağı baskı hissediyorum çok fazla yürüyemiyorum hele merdiven çıkmak ölüm gibi bide en üst katta oturuyorum😂😂😂
Asell Haha aynı durumdayız 39 haftalık olduk tık yok sadece yalancı sancılar var oda dinlenınce geçıyor ztn ve bıde rahımımde agrı var baskı hissediyorum gelsın istıyorum artık 😂😂 Ama sankı gelmeye hiç gonlu yokmuş gibi😫😂🤔
YaseminAlbayrakErkmen Yaa aynı durum bende de var 🤦♀️ Bugun tam 39 olduk ama tık yok 🙄 Evde de tekım gercı sancı gelse naparım acaba 🤷♀️ Hayırlısı dıyelım bekleyelım bari 🤗