balarisi06 yok orda denemedim tüp u orda 2 kere aşılama oldum kuzum 3 buçuk sene oyalandim işte tahlil muayene gıcık hemşireler derken çözüm bulamayınca özelde muayene ve eski tetkikleri gösterdim sorun bulundu gittin sorun u kabul etmedi şehir hastanesi bide bulduğumuz ilk dr fiyat olarak yüksek çıkardı laparoskopi ücretini başka Dr bulduk hemen laparoskopi oldum 3 ay sonra da tüp bebek yaptık Dr a kalsa hemen istiyodu ben istemedim dinlenmek belki kendi olur umuduyla bekledim nasip tüp bebekteymisti ama
17.haftamda gittim bı kere dedim gebe Pol değişiktir belki koymuş bı stajyer Dr hanım odasına kendi yok oda 2 sn baktı kızımın cinsiyeti erkeğe döndü ben şaşırınca aaa kızmış kız dedi dondu gitti ben şok 😂 bidaha hep tüp doktoruma gittim şimdiye kadar ama başlamam lazım şehire istemeyerek şimdi 😏 genel anlamda memnun olanlar var yorumlarda Fatma Salih Necati hançerlioğulları ni çok övüyolar formlarda Fatma hanıma buldum ona aldım bakalım nasıl biri göreceğim cuma günü evet yakınmış haftalarımiz çok yokmus arada