Hilal5455 Merhaba arkadaşlar 38 haftalık hamileyim karantinanın 8. günü ve kendimi gayet iyi hissediyorum ama aşırı öksürüğüm var artık boğazlarım acıyor ne zaman iyileşirim acaba akciğerleri memi indi çünkü hırlama da var lütfen yardım edin korkuyorum
Cilekliruyam Hilal5455 canım bu hastalıkta moral motivasyonda çok önemli kötü düşünme Allah korusun. Moralini yüksek tut bol su iç. Sıcak ballı süt iç. Ve bal çörek otu zencefil karıştır ye ciğerlere birebir. Zencefil hamileyken sakıncalı mı bilmiyorum ona bakarsın ona göre sadece bal ve çörek otu karıştırıp yiyebilirsin. İnşaallah çabucak atlatırsın kuzum
Crn_32 Hilal5455 gecmiş olsun canım bende üşütmüşüm nezleyim bende de öksürük bogaz ağrısı var ben ılık limonlu su iciyorum arada corba tüketebilirsin limon sıkıp bol bol meyve ye bulabilirsen mandalina portakal tüket beslenmene dikkat et önerebilcegim şeyler bunlar.
Hilal5455 Cilekliruyam doğumuma 10 günden az kaldı ve öksürüğüm gittikçe artıyor her gün daha daha öksürüyorum eşim iyileşti ben hala iyileşemedim
Leylaakcay @Hilal5455 gecmis olsun bende 32 haftalığım 3 4 gündür covidim ama, malesef öksürük balgam beni de maf edicek Baska bişiym yok çok şey uyguladım ama bunlar da öksürükle balgam a iyi gelmedi 😔 Öksürürken ciğerlerim yerinden çıkacak resmen
Hilal5455 Leylaakcay karantinanın 8. Gunundeyim ama gün geçtikçe öksürüğüm daha da şiddetleniyor etrafında böyle olan varmı acaba