Sevtugm Kizlar 2 3 hafta önce oluyordu ama geçmişti bugun yine vajina dudak çevresi sağ taraf mesela çekiliyor arada ya da yanıyor mu anlamadım kasılma mi normal mi yaşayan var mı . Rahim büyümesi mi ya da enfeksiyon mu napim
Sevtugm Clementinee vajina da mi varis yok bildiğim 2 hafta önce de oluyordu sonra olmadi bugün yine kasılma mi çekilme mi anlamadım yanma gibi mi tarif edemiyorum
Clementinee Sevtugm canım bi bilgim yok o zaman genelde vajina dudak çevrensindeki ağrı ve yanmalar varis diye biliyorum ama başka birşeyde olabilir tabii için rahat etmesi için doktoruna sor mutlaka
Sevtugm Clementinee tam dudak mi onu da bilmiyorum anlayamıyorum smdi magnezyum ictim. Varis nasil bisey ne yapar nasil gecer
Sevtugm Suan baktim detaylı oyle bir görüntü yok 2 hafta önce de olmuştu kasılma çekilme gibi arada oluyor az az rahim büyümesi oluyor diye duydum sonra geçti bugün az az oluyor yine
Clementinee Sevtugm canım normal bir durum olabilir 2 haftadır yok diyorsun belki büyümeden dolayıdır ara ara oluyordur ama ilk randevunda sor doktoruna için rahat etsn en azından
Sevtugm Clementinee haftaya randevum var rutin kontrol olan soracam doktoruma. Birde suan az ayakta durdum sanki bir baskı hissedyrm karin alt tarafımda
Sevtugm Clementinee evet yazayım bi çekilme gibi olan cok nadir oluyor ya baskı gibi gelen be blmyrm ya da normal bisi mi ya