pembepapatya Hamileligimi forumda gezinmekle geçirince doğum hikayemi de borç bildim biraz toparldm ve geldim😌 evet 35 haftaliktk kontrle gtmstm ultrasonda bebis gayet iyidi fakat tansyonm 14 cikmsti doktrum idrar tahlili kan tahlili istedi.tahlilde protein kaçağı oldugunu gordu hemen 24 saatlik idrar toplama istedi bu arada haftasonu grdi araya ve biz 36 haftalik olmuştuk.Sonuçlari almaya gtmeden ben arastrmaci gazeteci gbi forumu talan etttm ve 300 den fazla olmamalydi degerim🙄 sonuclari alinca basimdan kaynar sular döküldü😫 360 di degerm ve doktorum hemen yatış yapiyoruz dedi.Bu arada tansiyonum 15 olmustu.Esim ve gorumcem yanimdaydi ama hepimiz şaşırmistik dha da ufakti hem.korku basladi tabi o gece ciger gelistrci vuruldum haplar ve nst ile geçti.Sabah doktorum geldi ultrasona alicaz dedi tabi ben geceden aç bekliyorum.Doktorum beni panikletmemek için soylemedi ama diger dr lara da danisip sezeryan karari almslar.Velhasil kelam epidural sezeryan oldum igne vururken ilk basta irkildim ama sonra derin nefes alirken geçiverdi.Sondayi da uyusuk taktilar onuda hic anlamadm.En guzel kismi minik kizimin dogdugu andi o sesi duymak herseye bedel💜hemsire getrdi öptüm öptüm oyle goturduler bi iki saat oksijen vermsler ama dogunca iyi oldugunu gordum ya içim rahatti🌸dikiş kismina gelince bi karis kadr var normalde herksn oyle mi bilmiyorm ama su gecirmeyen bandajla eve gelnce duş falan aldm gayet normal ve cabuk bi sekilde atlattm.yurudukce de geciyo alisiyosnz bide kilolarda yavas yavas gidiyo.Allah sabrini veriyo hep hayırlısi dedim nasipte bu varms normal doğum olamadi acil sezeryan oldu ama iyi ki de boyle olmus acikligim hic yokmus en onemlisi bebekte bende tehlikedeydik iyi ki farketti doktorum.Simdi mis kokulu kizimla aşk yasiyoruz.3 kilo 50 cm 36 arti 3 bizim hikayemizde böyle kizlar💞