Papatya0707 Merhaba hanımlar ben antepteyim burda tüp bebek denemem başarısız oldu diyarbakırda ugur deger gelmiştim Laparoskopi histereskopi yapmıştı şimdi tekrar tüp bebege karar verdik kimler yaptı sonuc alanlar bana yazsın lütfen 💚🌼🦋
E-G-E Papatya0707 evet ilk denemede uğur değer talip gül ve ahmet yalınkaya var zaten diyarbakırda bu üçüde kıymetli hocalar işlerinin eğli
Limonveannesii Papatya0707 ben yaptırmadım bilgim yok ama hakan çoksüer hocayı duydum çevremde birçok kişi onun ismini vermişti
merakliblog Ben yaptırdım istediğin herşeyi sorabilirsin. Mükemmel bi doktor en ufak riski bile hesaplıyor. 19+4 ikizlere gebeyim. Kendisi çift transfer yaptı sağolsun. 19 nisanda başladık tedaviye 29 nisanda yumurtam toplandı 4 mayısta transfer oldum. 2si transfer edildi 2si donduruldu yumurtalarımın.
Papatya0707 merakliblog yaa kaç yumurta toplandı ilk denememiydi canm sorun neydi sizin benim sıkıntı biraz cok da🥺😞
merakliblog Papatya0707 ilk deneme. Sağ tüp hidrosalpinks şüphesi vardı, sol tüp kapalı. Doktor teyit için laporoskopi önerdi ama olmadım,kesin değildi yani. 13 yumurta toplandı,11 döllendi,4 tanesi 5.güne geldi, ikisi transfer edildi,2si donduruldu
Papatya0707 merakliblog merhaba sizler tüp bebek yaptınız galiba Diyarbakır uğur değerde tavsiye edermisniz nasıl geçti süreç
Mrymali Merhaba ugur değerle yapmadim bütün kontrollerimu ugur deger yaptı. Acibadem maslakta bulent tirasa yaptırdım.ugur deger en küçük ihtimalleri bile söylüyor suan 20+2 ise bile gitmemi istemiyor.dinlen doğum yapana kadar 8 tane myom olduğu icin