Beybilerim Merhaba hanımlar ikiz gebeliğim. 10+2de sarı akıntım oldu.sonra kesildi bugün 10+4 ara ara azcık gene geliyor. Doktorum normal olabilir dedi geçmezse salı günü gel dedi. Acaba enfeksiyonmu ? Yoksa normal bi durum mu bilemedim? Benim gibi böyle bişey yaşayan varmı?
Gunay27 Beybilerim akıntı kötü kokuyorsa ve yeşilimsi bir renkse enfeksyon olabilir bendede oluyor çok endişelenme dediklerim yoksa
Caglaluna Beybilerim progestan fitil akıntı yapar canım. Benim de gebeliğimin başından beri sarı akıntım var. İlk zamanlar enfeksiyon çıkmıyordu. Ama dün yaptırdığım tahlilde enfeksiyon çıktı. Bol su iç dedi doktorum. Sen de bol bol su iç kontrole kadar
Beybilerim Clementinee yaaa neden geliyor acaba. İnsan herşeye endişeleniyor. Bende kendimi takip ediyorum geçmesse doktoruma gitcem salı günü ya. İçim rahatlasın en azından. Bide progestan fitil kullanıyorum belki oda yapıyordur diyorum
Clementinee Beybilerim benimde haftaya randevum bir daha sorcam bende canım bilmiyorum ki neden oluyor 🤷🏻♀️
Pirayeada Bende sarı akıntı için her şey yaptım doktor normal dedi . Kültür testi, idrar testi, smeer testi hepsi temiz cıktı
CansuBb Beybilerim Canım bu haftalarda akıntı olması normal. Ben 36. haftamın içindeyim hala akıntım oluyor. Kokusuz ve açık sarı renkte ise sıkıntı olacağını düşünmüyorum, doktorum normal demişti. Ama onun dışındaki ihtimaller için doktorunuza danışın derim 🙏🏽
Beybilerim CansuBb aynı tarif ettiğiniz gibi benimde sarı açık renk ve kokusuz. Bende fitil kullanıyorum progestan belki o yapıyordur diye düşündüm yada Bebek büyüdükçe olablir belki dedim kendi kendime. Doktorumda normal olabileceğini söyledi
CansuBb Beybilerim İçiniz ferah olsun, çoğu hamile doğuma kadar yaşayabiliyor bu durumu ☺️ İlk hamileliğimde de olmuştu, bu sefer de 9. haftamdan itibaren yaşıyorum; günlük ped kullanabilirsiniz sıkça değiştirmek koşulu ile :)
Medinetyp Beybilerim benim de sarı akıntim var progestron kullanıyorum doktor her ihtimale karşı idrar kan enfeksiyon var mı diye baktı 1 ayda 3 kere hemde çıkmadı protestondan benimki baktırin mutlaka varsa erkenden tedaviye başlanması daha iyiymiş
Beybilerim CansuBb çamaşırımı hiç bişey gelmiyor. Sadece taaret aldığımda peçeteye sildiğimde görüyorum. Zaten aşırı değil yok denecek kadar az durumda