dilaraakbulut Busra-61 ben gecen senne imperial doğum yaptim cok memnun kaldim simdi 33 haftalik hamileyim yine orda doğum yapicam
ElifBurak61_ Busra-61 tanıdığım kim varsa hiç biri memnun değil asla sürekli bir doktora görünemiyorsun doğuma gittin mi şansına kim varsa o doğurtuyor durumunuz varsa asla devleti tercih etmeyin derim
Busra-61 Esraali aslında odaları falan hep tek kişilik o bakımdan güzel de doğum esnası nasıl ilgi alaka falan ondan tedirginim
sedanursahin Esraali evet öyle söylediler daha önce imperialde yapn arkadasım birdaha özelde yapmam numune çok iyi dedi valla
Busra-61 Esraali aslında devlet hastaneleri profesyonel herkes bilinçli ama sadece ilgi olarak eksikler oda devlet işte çok takmıyorlar 😂
sedanursahin Busra-61 doktordan dolayı sanırım biraz agrasif doktormuş bildiğim kadarıyla bayan bir doktor
dilaraemral Esraomer bende imperialda dogum yapmayı düşünüyorum 36 haftaligim bende ama gece falan sancj gelse o nasjl olacak onu bilmiyorum doktor çıkıp gelecek mi yoksa ebe mi halledecek bilemiyorum