Nureylaa bketyldzz bende bir haftaya kadar hiç yiyemedim ama yoğurt süt meyve hep tükettim doktor vitamin vermişti , bebeğe bir zararı olmuyormuş bende korkuyordum doktorum iştahsızlık sende bebekte değil o alir alacağını demisti ☺
bketyldzz Nureylaa öyle mi genelde herkes öyle diyor ama ilk gebeliğim olunca herşeyden korkuyorum herhalde ikinciye daha bilgili olurum. bende eylül ün başında gideceğim doktora merak ediyorum nasıl
Haticehan bketyldzz yaa ben 5. Haftada başladı ama başlangıca göre daha iyiyimm 3. Aydan sonra artmaz inşallah :(())
bketyldzz Haticehan inşallah artmaz ilk zamanlarda başlayanın 12 haftadan sonra geçiyor genelde senin de öyle olur inşallah🙏🏻
bketyldzz UmayGul çok teşekkür ederim çok iyisiniz❤️ bende iştahımın açılmasını bekliyorum sabırsızlıkla. zaten yemekleri yiyemediğim için yoğurt,süt marul meyve genelde onları yiyorum teşekkür ederim tekrar inşallah geçer. sizinki ne kadarlık peki?
UmayGul bketyldzz rica ederim hemserim benim 💙 oyle besleniyorsan pek sorun yok istahin acilinca acisini cikarirsin😂 27 haftaligiz biz😊
Alpis_Anne bketyldzz İlk dört beş ay sadece peynir ekmek yiyebildim hiçbir şey de olmadi şükür. Yemek için kendinizi zorlamayın yiyebildiklerinizi yiyin
bketyldzz Alpis_Anne bende peynir marul ekmek yiyorum inşallah bir şey olmaz. teşekkürler yorumunuz için🙏🏻
Nureylaa bketyldzz eminim iyidir stres yapma benim de ilk gebeligim, sen yiyebildigini ye ama özellikle süt yoğurt meyve kuru yemiş bol bol tüket ☺
Fidanaaa bketyldzz ben de 23 haftalık olduk hiç bir şey yiyemiyorum, canım istemiyor, iştah sıfır ama zorluyorum bazen çiğnemeden yutuyorum ki bir şey gitsin miğdeme ama bebeğin gelişimi iyi
bketyldzz Fidanaaa gelişimi iyi dediyse doktor içiniz rahat etmiştir. inşallah bana da öyle der doktorum.🙏🏻
Fidanaaa bketyldzz 8 haftadan 14 haftaya kadar sadece peynir ekmek yemiştim doktor normal dedi ne yiyebiliyorsan onu ye demişti ama vitaminlerimi alıyordum
Meless Mimik aynen ama öyle maalesef bebekler bizden temiz kanı alıp kirliyi verir 😂 aslında anneye zarar verirler ama evladımın canı sağolsun😂😍