Nehir-Poyraz Emosha onu bilemem canım keseyi görünce anlaşılır bence o çünkü değeri çok birden fazla fırlayıpda tek kese olan annelerimiz oldu inşallah böyle devam eder ailede ikiz varsada neden olmasın ki 🥰🥰
Hilalmira6 Merhaba arkadaşlar benimde beta degerlerim 18 Ağustos 37,49 20agustos 92,37 25 Ağustos 554,30 doktor gayet iyi artmış dedi Çarşamba günü kese var mı görmeye gdecem
Nehir-Poyraz Hilalmira6 çok güzel artışın canım inşallah keseyide görürsün sonrada o minik kalbinin sesini duyarsın 🥰🥰🥰
Fundakarakus Bebek9898 o değerim biraz düşük evet doktorumda 20-25 arasında yapmış olduğum değere göre kimyasal ihtimalini verdi bu sebeple 2 test sonucunu daha görmek istedi. Bende acaba adet öncesi diye geç döllenme ihtimali olabilir mi diye düşünüyorum. Laboratuvarda çalışan arkadaşım da kimyasal olsa bu kadar yükselmez. Bizim kimyasal gebelik geçiren hastalarımızın değeri bu kadar artmıyor ve 15lerde falan seyrediyor dedi. Adet günüm geçeli 5 gün oldu. Daha önce böyle düşük seyredip adet tarihinden sonra birden yükselen varmış. İnşAllah bende onlardan biri olurum ümidiyle vakit geçiriyorum☺️
Hilalmira6 Nehir-Poyraz İnşallah hamilelikler imiz sonuna kadar sağlıklı ilerler ben genetik test yapmak isteyince yapmadılar malesef doktor bana eşiminde yanımda olması gerektiğini söyledi ama Allah razı olsun bu doktorum bana hemen oksapar ine başlattı her ihtimale karşı
Nehir-Poyraz Hilalmira6 ohhh iyi iğne başlamış çok şükür inşallah güzel ilerlemeye devam eder canım benim 🥰❤️
Avakadolu @Nehir-Poyraz ilk güzel yorumları okuyunca şok oldum sonra sizin yorumu gördüm hak verdim bir de size söylenenlere inanamadım beta takibi iki günde bir olmalı ve yorumu doktor yapmalı kese ve bebek görünene kadar beklenmeli diye düşünüyorum hic sağlık sorunumuz yokken bir kaybım oldu 8 haftalikken şimdi ikinciyi bekliyorum inşallah ama hala kalp atışını duymadan umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı çok kötü gerçekçi olmak lazım herkesin gebeliği başka ben kendimi asla hamile hissetmiyorum 6 haftalık olcam ne bulantı ne ağrı ne başka şey hala değilim gibi düşünüyorum ne olur ne olmaz
Zeyneb12 Nehir-Poyraz hanım efendi bende uzun süre bebek için uğraştım Ümit vermenin ne demek olduğunu gayet iyi bilirim bunu da hiçbir arkadaşıma boş boş yapmam. 👍🏼 Gelelim iki katı sayısına 11 in iki katı 22, kardeşimizin 36 👍🏼36nın iki katı 72, kardeşimizinki 86 daha ne diyeyim ki 🧚🏼♀️
Zeyneb12 Fundakarakus canım arkadaşım hiiiiiiiç kötü yorumlara bakma 🧚🏼♀️ İçin gayet rahat olsun benim ilk bastırdığım değer 21 di senin 36 Allah’ın izniyle sürüp gider o hiç stres yapma. Rabbim ol dedi mi bitti gari🧚🏼♀️ Güzel günlerin olsun 💐
Fundakarakus Zeyneb12 çok teşekkür ederim, bunun için buradayım. Güzel sonuçlarımızıda paylaşırız inşAllah❣️ Olumlu düşünelim olumlu olsun🙏🏻
Fundakarakus Hanımlar tartışma oluşturmaya gerek yok artık. Anlaşılan 1-2 hafta beklenecek ve sonuçlar ona göre karar verilecek. Bu sonuçlar karar vermek için çok erken. Benim gibi böyle durum yaşayıp pozitif ilerleyen varsa ne mutlu bana ama negatife dönüp kimyasal olan var isede geçmiş olsun ona. Allahtan ümit kesilmez. Tamam kimse kötü niyetli değil. Herkes bildiğini yazıyor okuyor çiziyor. Bu bazılarımıza ümit bazılarımıza tedirginlik veriyor. Nasipte var ise olur. Bu kadar basit.