bireylulmeselesii nurcan_06 ben de öyle düşünmüştüm ekstra bir şeyler olur da kaçırır mıyım acaba diye merak etmiştim. Çok teşekkür ederim. Allah size fe sağlıkla gelmesini nasip etsin 🙏
nurcan_06 bireylulmeselesii Amin🤲 İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza😍Gözünüz aydın Allah yardımcınız olsun sağlıklı gebelik diliyorum size♥️
Bebegimicin1 bireylulmeselesii ilki planlıydı 2. Si hiç brklemdiğim anda öğrendim ve öprendiğimde kese ve bebeği görmüştük hamile oldugumu öğrendikten 5 gün sonra kalp atısını duydum
NurCeren00 bireylulmeselesii oksapar 4000 iğne (0.4) +ecopirin 150mg hap olarak kullanıyorum. İğnelere doğumdan sonra bir süre daha devam edeceğim canım.
Durudefne61 bireylulmeselesii ben keseden önce iğneye başladim ama doktorumla koordineydim. coraspini bana da bıraktırdı ve çok şükür şu ana kadar kanama alanm lekenenmem vs de olmadı güzel güzel ilerliyor.
Oglusununannesi06 Gizemmihra bende corasprin kullanıyorum pihtilasma sorunum varmı bilmiyorum önlem amaçlı kullanıyorum 34 haftdada kesecez dedi doktor korkuyorum kesmeye bişey olur die siz kaçıncı haftada kestiniz sorun oldumu kesince