AsminMoms Kızçeler nasıl geçiyor gebelik 😄 acaba göbişiniz çıktı mı benim daha belirgin bir şey yok ne zaman çıkacak bu göbişler ☺️☺️🤰🤰
Bsrahb AsminMoms 14+2 yiz hiç kilo almadım ana iki haftadır hafif bi göbek var pantolon giyince falan rahatsız eden
Gizemturanli AsminMoms ic karniniz geniştir. Benim ama kotlarim falan olmuyor artık sizde kilo artisi yokmu? Bende goruntu olarak bellli olmasada 4kg fark var tartıda. Valla bence hiç sesinizi çıkarmayın ilk trimesterda ne kadar az okadar iyi 😂 elbet cikacak 🙈
denizz1009 Haftadayım. Zaten normalde de göbeğim vardı şuan o göbek daha şiş ve belirgin 🥲 ne kadarı bebek ne kadarı göbek bilemiyorum 🤣 kiloda almadım henüz. İnşallah fazla kilo almadan tamamlarım süreci 😊
CanimBebegim02 AsminMoms 13+4 azıcık var gibi göbüş hatta normalde baya zayıfım ama ilk göbek kalça belirdi😂
Mayacm AsminMoms 14 haftalıgız az bucuk cıktı kabarıklık seklınde bıkac haftaya daha belırgınlesır ☺️
Gizemmihra AsminMoms ilaç kullanmasam oluyor ama iştah sıfır hiç bısey çekmez mi insanın canı yok ağzımın tadı kaçmış gibi insan biseyi aşerir demi en sevdıgım meyveleri bıle istemıyor artık cnm