bebisinannesi33 marbling10 sadece kızılay olanına bakmıştım sodyum cok fazlaydı 700 civarıydı ama kızılay erzincana bakıcam👍🏻
marbling10 bebisinannesi33 evet normal Kızılay iyi değil. Erzincanı keşfetmeden önce beypazarı içiyordum.
bebisinannesi33 Esr_a evet canım onlarda çok iyi sımdılım beypazarına karar verdım ama ilerde dönüşümlüde kullanabılırm teşekkürler🤗
bebisinannesi33 Ayse32 evet bende araştırdım ve genelde öneriler beypazarı yönünde oldugu için beypazarına karar verdim teşekkürler👍🏻
bebisinannesi33 Civcivim000 ikisinide hiç içmedim hep uludağ olarak devam ettim ama beypazarını deniycem👍🏻
bebisinannesi33 Sevilss evet magnezyum fazla ama yanlıs hatırlamıyorsam sodyumda fazlaydı o yuzden beypazarına karar verdim teşekkğrler cevap için🤗
Zumruduankakusum bebisinannesi33 tadını sevdiğim için Beypazarı içiyorum diğerlerini nedense içemiyorum zaten.. Doktorumda onaylamisti
bebisinannesi33 Zumruduankakusum doktorların tavsıyesi beypazarı yönünde araştırdıgım kadarıyla deniycem umarım tadını severim gercı sevmesemde bebiş için içicem mecbur🤣
bebisinannesi33 Pirayeada Pirayeada sodyum oranının düşük olması önemlı ama birde magnezyum ve kalsiyuma da bakıyorum şimdilik beypazarına karar verdım teşekkürler🤗
bebisinannesi33 Didemf hayır netten araştırdığım kadarıyla fazla sodyumun zararı varmıs o yuzden dikkat edıyorum
Didemf bebisinannesi33 bende Kızılay içiyordum sodyum oranı yüksek doktorum bana tuzu azalt dedi markasını değiştirmeye karar verdim
Crnnn7 Diğerlerinden biraz pahalı ama kesinlikle uludağ marka. Ben akmina içiyordum başlarda o kadar midemi bulandırdı ki neden bilmiyorum şişesini bile görmek istemiyorum. Uludağ tadı çok güzel.