CaglaNr Merhaba kızlar, göğüs pompası acil ihtiyaç mıdır sizce doğumdan önce alınmalı mıdır ? Memnun kaldığınız ürünler varsa paylaşabilir misiniz ?!
Merve2Asel CaglaNr yüksek paralar veremem eczane 20 25 lira civarı olandan alıcam ilk kızımda göğüs açım olup emziremedim onu kullandım o ara nolur nolmaz diye ondan alıcam yine
Selma_aygun CaglaNr benim ilk 2-3 gün sütüm çok azdı bebeğime yetmedi mama vermek zorunda kaldık sonra hemen mochi marka manuel göğüs pompası aldık maşallah sütüm arttı mamayı 5. Günümüzde bıraktık çok şükür suanda 10 günlüğüz daha sütüm bebeğime yetiyor ve fazlasıda akıyor ben pompa dan aşırı memnunum çok araştırıp o şekilde aldım araştırın bı
Feyza-nur CaglaNr ben doğumdan önce mochi almıştım bana herkes ne gerek vardı dedi ama dogumdan 1 gün sonra kullanmam gerekti bence ihtiyaç büyük bir nimet
bahtnurr1 CaglaNr bence temel ihtiyaç çünkü doğum sonrası hemen süt gelmeyebilir pompa kullanmak mantıklı geliyor açıkçası. Weebaby manuel aldım her ihtimale karşı fiyatı uygun zaten
Edda CaglaNr CaglaNr Göğüs pompası gerekli bencede emzirseniz bile bebek bütün sütü emmediği zamanlar arkasından sağmanız gerekiyo yoksa göğüsleriniz mastit olabiliyo mutlaka boşaltmanız lazım ateş titreme yapıyo mastit vücutta bilginiz olsun
Yasemin_in68 Merve2Asel ben aldım hiç iyi değil 70 TL ye eczaneden aldım çöpe attım hava kaçırıyor lansinoh al canım manuel al elektrikli almazsan da
Merve2Asel Yasemin_in68 şuan 20 tl baya basit bişey ilk kızımda onu kullandım işime yaradı açıkcası uzun süre kullanmadım
Glbnpk CaglaNr Mamajo tekli elektronik aldım çok memnunum. Hem tıkalı kanalları açmak işin masaj özelliği var hem çok iyi sağım yapıyor. Bugün tek memeden 180 cc sağdı hiç teklemeden. Ben doğumdan beri kullanıyorum iki ay oldu. Bence en önemli ihtiyaçlardan biri. Bebek emmesine rağmen bazen dolu kalıyor göğüs taş gibi ve ağrıyor. Sağmak gerekiyor.
Yasemin_in68 Glbnpk maşallah ay benimde sütüm çok yokta senin ekstra kullandığın yediğin içtiğin bişey var mı canım ? Nasıl besleniyorsun ?? Ne yiyorsun ??
Glbnpk Yasemin_in68 İnan ki süt olsun diye hiçbir şey yiyip içmiyorum. Aksine canım çok kola cips istiyor ve yiyip içiyorum onları. Bünye yapıyor galiba. Tabi çocuğun talebine de bağlı benimki doğduğu günden beri çok iyi emiyor. Emdikçe de artıyor.
Yasemin_in68 Glbnpk anladım canım benim bebemde 2 aylık kola benimde çok canım istiyor içemiyorum gaz yapar diye asitli içecekler yapıyo diyorlar oğlum var benimde Allah bağışlasın s ninki de canım 💗
Glbnpk Yasemin_in68 abartmadan içiyorum. Gazı da yok çok şükür. Sizinki de güle güle büyüsün inşallah. ☺️