Esma29 Bacak kenarlarında bikini bölesinin alt tarfında kıpkırmızı çatlaklarım oldu. Çatlak neden oluyor çözüm bulan var mı kırmızı çatlağa . Kullandığım badem yağı ve kakao yağı karışımı sürüyorum şuan da , bio-oil diye bir yağda kullanıyorum ayrıca
KezibanUan Esma29 canım ben zeytinyağı kullanıyorum sadece sbah akşam şükür hiç çatlağım yok göbeğimde bacaklarımda göğsümde var ince ince höğsüme sürmüyodum hiç şimdi onada sürüyorum 30+1 günlük hamileyim zeytinyağı soğuk sıkım olacak
Betus93 Esma29 bende aci ama gercekleri gordum. Bacaklarimin ust taraflari ne surduysem catlamis. Bebisimden bana ilk izler diye kendimi avutuyorum ve henuz 25 haftalik
Mihribank KezibanUan ilk önce bebeyağı kullandım sonradan çatlak kremi kullanmaya başladım 28 haftalık olmama rağmen çatladım malesef. Tamamen vücutla alakalı birşey çok su tüketin diyorlar 3 4 lt içiyorum günde ama çatladım işte😒
Elif112 Çatlaklar tamamen vücudumuzla alakalı oluyor maalesef hiçbir tedbir almadan çatlağı olmayanda oluyor tedbirini alıp çatlağı olanda,ben içim rahatlasin diye kullandım fakat zaten vücudum yatkın olduğu için catlaklarim beni sasirtmayarak yavaş yavaş belirdiler. Kafana takmamani tavsiye ederim, sonradan kırmızıdan beyaza dönüyormuş sanırım renkleri
KezibanUan Mihribank birazda genetik galiba canım benim annemde hiç yok 5 çocuk doğurmuş ablamda bi çocuk doğurdu heryeri çatladı ben sadece zeytinyağı kullanıyorum çatlıycağı varsa son hafta bile çatlıyomuş
Esma29 37+2 yım sadece dediğim gibi bacak kenarında var basene doğru yakın. Bir anda çıktı serçe parmağım kadsr kurmızılık belirdı çizgişemlinde hatta anlamadım ben çatlak olacagını. 3-4 gün içinde inanılmaz yol yol olmuşlar resmen. Çok üzücü keşke olmasa böle şeyler. Birde bunları düşünmek zorunda kalmasak...