Minik_fasulye Merhabalar kızlar . 28 haftalık hamileyim gece göbek değili çevresinde aniden ağrım başladı dokunamıyorum bile 2 gün önce kontrole gittim bi sorun yoktu ama şuan çok tedirgin oldum bilgisi olan var mı ?
pitircikannesi Minik_fasulye benim de olmuştu. Doktora söyledim. Karın büyüdüğü için geriliyormuş o yüzden ağrı yapıyormuş. Hatta bazılarında göbek fıtığı bile çıkıyormuş sonradan. Göbek genişlediği için yani
Zeyyyn Minik_fasulye benim 32de başladı mesela canım göbek deliği çevresi ağrısı sanki etrafı yırtıldı Bi kaç gün sonra geçti rahim çoçukla büyümeye devam ettiği için normal yani
Caglaluna Minik_fasulye sizin haftanızda bence normal ben daha 17. Haftamdayım benim göbek deliği çevremde şimdiden ağrılar oluyor. Anlık oluyor hemen geçiyor ama içten yırtılma hissi gibi.. doktoruma söyledim yorum yapmadı. Sanırım normal bi durum bu
ElifB08 Minik_fasulye siz yine geç yaşamışsınız ben onu 22.haftamda yaşadım. Böyle dokunamıyordum göbek çevreme. Zamanla orada biraz koyu renk oluşmaya başladı sanki çok belirgin değil ama çatlıyor sanırım 😅
Minik_fasulye pitircikannesi daha neler gelecek başımıza bakalım ☺️ Sabah çok ağırıyordu ama şuan daha iyiyim
Minik_fasulye Zeyyyn sürekli böyle bi ağrı olursa dayanılmaz dokunmaya bile korkuyordum ama akşama doğru hafifledi çok şükür ☺️
Minik_fasulye Caglaluna evet ya tarif edemiyordum ağrıyı aynen yırtılma gibi bi ağrı 👍 normalmış umarım çok uzun sürmez bu ağrılar
Sennaaaa Bende aynı şekil esnedikce bile karnımın içi yırtılıyor gibi hissediyorum göbek deliğimde cok ağrıyo 21 haftalığım
Minik_fasulye ElifB08 benim de özellikle göbek deliğimin üstüne dokanamıyordum şimdilik bir renk değişimi yok umarım olmazda ☺️Bu kadar ağrı çekiyoruz bari çatlamasaydık ☺️
Zeyyyn Minik_fasulye geçiyor benim Bi kaç gün sürdü geçti sonra eşime bile dedim sanki içerden çoçuk tırnağınla yırtıyor giBi oluyor Bi andan ağrı insan tereddüt edıyor valla
Zelsonr Minik_fasulye Oo Benim her zaman ağrıyor canım 🤦 Göbüşler büyüdüğünden dolayı canım. Cinsiyetiniz erkek mi?
ElifB08 Minik_fasulye o kaçınılmaz son sanırım çatır çutur çatlayacağız gibi 😅 Napalım analık bu sağlıklı olsunlar da 🥰
Zelsonr Minik_fasulye Anladım canım geçer inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲💜