Nehirada Mrb kızlar 17+5gunluk hamileyim ve iki gündür dış ağrısından duramıyorum çektiren anneler oldumu aranizdan varsa tecrübe li yada çektiren anneler yazabilirmi şimdiden teşekkürler 💙
Hulya_sen Nehirada ben de 30 haftalığım ama bi haftadır diş ağrısı cekiyorum tuzlu garagara yapmaktan başka hiçbişey yapamadım🤕gercekten cok zor diş agrısı umarm seninki hemencecik geçer
Fatmanur123nrt Nehirada 33 haftalıkken çektirdim bi sorun olmadı kanal tedavisi olan dişim kırılıp düşmüştü baya önce ve çürümüş köküne kadar 10 saniye falan sürdü kolay çekim oldu şu an 37. Haftadayım iyi ki çektirmişim diyorum yoksa duramazdım bişey yiyip içemiyordum çünkü
prensesimveannesi Nehirada 17 haftalıkken dişimi çektirdim dünya varmış dedim boşuna ağrı çekme. Kadın doğum doktoruna git bebeğin ve senin sağlığın yerindeyse izin verir zaten git çektir dişini boşuna çekme ağrıyı
Busrakzk Nehirada ben 16 haftalıkken 20lik diş çektirdim bide 2 dolgu yaptırdım :) doktorum 12.haftadan sonra bi sorun olmaz demişti
Nehirada Hulya_sen ama gidip bebeğin durumunu öğrenip dişimi çekmem gerek hep çürük hemde apse yaptı dişim dişçide bana dediki son kez bebeğin nasıl olduğuna bak genelde 4 ve 6 ay çekiliyor mus hiç geçmiyor
Fatmanur123nrt Hulya_sen karanfil yağı kullandım biraz yaktı ama güzeldi yarıl saat sürdü etkisi sonra aynı en sonunda gittim çektirdim
Hulya_sen Nehirada öyleyse ozmn git çektir canım senin için daha iyi olur risk vs de yoksa daha fazla bu acıya katlanma ben mecbur doğuma kadar beklicem
zakar Benimde disim kırıldi doktorum 3 aydan sonra cektirebilecegimi.iletti ayni hastanede disciye gittim cekti curuk kalmasi bebege daha zararliymis diye ilettiler.
Nehirada zakar evt benimde dişim kirikti ondan sonra çürüdü ve ilk aydan beri bekledim ancak bu zamana kadar gelebildim yarın kurtulcam inşallah