Skrn42 Kızlar bebeğime deterjan alacam ama ne alacağımı bilmiyorm bana kullanip memnun kaldığınız ürünleri soyler misiniz
Nilya88 Skrn42 Dalin granül almayın topaklaniyor makina almıyor deterjanı sıvı almanızı tavsiye ederim
Denizyildizii Skrn42 dün duru granülle çamaşır yıkadım ilk defa o kadar güzel ki vazgeçilmezim artik kendi çamaşirlarımada kullanıyorum. Hem doğal hem yumuşatıcıya gerek olmuyor çok memnun kaldım
Mermaiddd gokcekocyigit07 Dalinin testlerinde sorun çıktı diye biliyorum.kanserojen madde çıktı diye okumuştum.
Eg16 Denizyildizii Kullanımını nasıl yapıyorsunuz acaba deterjan bölümüne koyuyorsunuz yoksa çamaşırların üzerine mi döküyorsunuz?
gokcekocyigit07 Mermaiddd aman her markaya bir kılıf uyduruyorlar, temiz olan kaldı mı ki ben kendimde de dalinin bir çok ürününü kullanıyorum, bilemiyorum tercih meselesi 🤷♀️
Denizyildizii ogretmen_anneee toz evet. 30 da yıkadım eridi. Gereginden fazla koyanlar oluyor. Onlar erimiyor diye şikayet ediyor. Ama içindeki ölçü kadar hatta biraz daha bile az koyarsan eritiyor. Çokda güzel yıkıyor