YuvarlanamayanPandaa Gul-42 vallahi öyle oturdugum yerden su gibi akıyor geceleri uyku yok agrılardan zaten birde sıcak eritiyor🥵🥵
Nejla_6344 ZeynepUstaaa Neden sezeryan ilk Doğum da mı sezeryandi güle güle alırsınız kucağınıza inş 😊
Gul-42 YuvarlanamayanPandaa ılık dusta fayda etmıyor artık serınlemıyorum artık yuz ustu saatlerce uyumak ıstıorum
Eriminannesi04 Kader_180 Çok heyecanlıyım 33haftalik tam inşallah doktorun dediğine göre 24ekim hayırlısıyla gelsin inşallah ilk gebelik daha çok heyacan
YuvarlanamayanPandaa Gul-42 gözümde tütüyor yüz üstü uyumak kız duştan çıkar çıkmaz o su yok oluyor vicudumdan😂🥵🥵
Zeynep007 Gul-42 ılık geçtim soğuk suyla yıkanıyorum buharlar çıkıyor üstümden 😂ama duştan çıktığım anda herşey bitiyor yine alev alıyorum
Habibe7 gokcekocyigit07 alırsanız haber verir misiniz bizim kontrol de haftaya ama bazilari daha erken vermezler diyo. Merak ettim
Irm_brk12 Kader_180 31+4 zorlanıyorum normal olarak eğilirken falan bekliyorum kızımı hazırlıklar daha tam değil 35 . Haftafa hazir etmeti düşünüyorum
Gul-42 YuvarlanamayanPandaa benımde oyle anında kupkuru sonra ter baslıyor yıne hele ıc camasırı degıstırmekten helak oldum ya karnıma yumusak yastık koyup bes dk yuzustu duruom o bıle o kadar ıyı gelıokı😀
Cemtur Kader_180 merhaba, 31. Haftadayım. Sabırsızlanıyorum, heyecan var, kavuşma gününü bekliyoruz. Hazırlıklar devam ediyor 🙄
Zeynep007 YuvarlanamayanPandaa 33+5 uykular haram oldu 😭 sabahlara kadar koca göbek bir sağa dön bir sola
YuvarlanamayanPandaa Gul-42 bide terlediğim an soğuyorum üşütüyorum hemen tutuluyorum oğlumda kışındı çok rahattım yaz hamileliği çok zormuş
Zeynep007 YuvarlanamayanPandaa aynen işte dönmek denirse ona da 😫 yastıklarla savaşıyorum sabaha kadar birde çok hareket ediyor bebek karnımı delecek sanki n😵💫😵💫
Gul-42 YuvarlanamayanPandaa onume gelene sakın hamılelıgı yaza getırmeyın dıorum valla bnd öyle buz gıbı oluyorum sonrasında
YuvarlanamayanPandaa Zeynep007 ben diyorum zaten bizim doktora ihtyacımız yok benım kız kendisi yırtıp çıkacak zahmet ettirmeyeck 😂😂😂 eşim yanımda olsa çok faydası oluyordu ama malesef uzakta daha bir zorlanıyorum yatmakta 😒