Hanifeay Kızlar 33+4üm ve karın ağrısıyla uyandım midemden aşağıya kadar komple soluma yattim gecmiyor yürüdüm gecmiyor dayanilmayacak kadar değil tabi aynı durumu yaşayan varmi. Yoksa ben yalancı sancimi yaşamaya başlıyorum artik
2801 Hanifeay adet sancısı gibi mi ben de de oluyor ben de 34 haftalık gebeyim biraz usanırsanız geçer şiddetlenirse bi doktora görünün benim o hafta da nst de sancım çıkmıştı serumla durdurdular sancıyı
Gul-42 Hanifeay 33+3 aynı durumu 30 dan berı yasıyorum ve yalancısı buysa gercegı nasıl bsy dıorum ve hep geceden sabaha karsı oluyor
Hanifeay 2801 gece yatmadan önce hafif adet agrisi vardı kasiğimda önemsemedim uyudum öyle sabah uyanınca da komple karin ağrısıyla uyandım şimdide hafif belim ağrımaya başladı soluma yatiyom gecmiyor yürüyorum evin içinde gecmiyor ne olduğunu çözemedim midem de bulaniyor
Hanifeay Gul-42 Allah korusun dikkat et bakalım enfeksiyondan kaynakliymis benim durumda acilden geldik. Bendeki enfeksiyonda gecmedi gitti
Gul-42 Hanifeay bnmde cuma kontrolum var ıdrar kan testı vercem bıde anıden kasık agrısı batmalar ozellıkle el parmaklarım soluycem doktora
Gul-42 Hanifeay el parmaklarım eklem yerlerımde acıyor bukemıorum tıpkı bacaklarım kasıklarım belım gıbı hareket etmıyor
Hanifeay Gul-42 şişiyor ve kapatmakta zorlaniyorum deseydiniz ödemden kaynaklı diyecektim. Aynı durumu bende yaşadım doktor öyle dedi bana
Hanifeay 2801 acile gittik kan ve idrar tahlili yaptılar enfeksiyon çıktı nstye bakmıyorlar galiba acilde