Betfer Ben 62 ile hamile kaldım 6 kilo aldım , bebişte doktor 776 kilo dedi . Ama detaylı da yaptığım doktor ise 1 hafta geri dedi anlamadım gitti .
gokturkefe Betfer 26.hafta da 736 grdı doktor normal dedi bana senin kilo almanla alakalı birsey değil bebişin kilosu
Betfer gokturkefe doktor 1 hafta geri dedi çok üzüldüm cnm detaylıdaki doktor 😥 ben beslenmeme de dikkat ediyordum oysaki sn kaç kilo aldın
Eymen-ss Betfer Aslında ilk başlarda 16. Haftaya kadar mide bulantım çok oldu birşeye dikkat edemedim 😔 sonrasında günlük bir avuç kuruyemiş bir soda ve bol karpuz yemiştim şimdi 38+2 yiz ve bebiş 37+3 de 3500 dü 💙🧿
gokturkefe Betfer ben sormuştum nasıl diye kilosuna iyi dedi doktor sorun olursa söylerim demişti ben 8 kilo aldım
Eymen-ss Betfer Teşekkür ederim canım benim tabiki sağlıklı olması herşeyden önemli ama azıcık toplu olunca da daha iyi bakılıyor bebislere dikkat et sende protein ağırlıklı beslen birde ben süt icemiyorum yoğurt pek yiyemiyorum sen ihmal etme bunları icebiliyorsan birde muz 🍌 🤗🥰 sağlıkla gelsin inşallah bebişin