MyUniqueBaby Kızlar malum hamilelikte kan idrar değerleri çok önemli .Kaç haftada bir kan idrar verip tahlilleri kontrol altında tutmak lazım ? Teşekkür ederim şimdiden 😊
Aysobaciniz MyUniqueBaby doktor ne zman isterse genelde ayda bir oluyor, kontrole gittiğimde hemen hemen çoğunda yapıldı
dilaraalemdar MyUniqueBaby bnm her ay istemedi ilk başta verdim bir de vitamin eksikliği var mı diye bakmıştı
Sude-96 MyUniqueBaby ben 10 haftalıkken bakmışlardı sonra bakaılmamıştı şimdi 23. Haftalık olduk baktı yeni doktorum idrarda enfeksiyon kansızlık falan çıktı. Keşke daha öncesinde bakılsaymış ama bilemedim işte ayda bir yani bencede
2-prensesannesiii MyUniqueBaby İlk 7 haftalıkken yapıldı şuan da 20.haftaligim daha da yapılmadı . Ama yakın zmanda sağlık ocağına gidip yaptıracağım
Ebrumrc MyUniqueBaby MyUniqueBaby benimde 6haftalıkken baktırdık bütün tahlillerime ve şuan 24 haftalığım hiç bakılmadı
Eymen-ss MyUniqueBaby Allah Allah bakması gerekiyor vitaminler kanlar dusubiliyor buda çocuğu etkiliyor aslında devlet mi özel mi 🤔
MyUniqueBaby Ebrumrc Doktorum benden de istemiyor hiç kendi kendime tahlil verip yorumlamasını mı istiyim napıyım bilemedim
Dugisim Ebrumrc sağlık ocağına bildirdiniz mı? 21. Haftada beni çağırdılar kan ve idrar verdim doktoruma da söyledim o da orada yapılanları kabul etti 2 kere yaptırma dedi ona da gösterdim. 20. Haftalar da tahlil yapılıyor bilginize.
Ebrumrc MyUniqueBaby ama doktorlarımızın tahlil üzerinde durmaları gerek anlamadım ki hiç yaptırılmıyorda dediğin mantıklı aslında😊
Eymen-ss MyUniqueBaby Özel birde 🙄 kendin şöyle bence ne zaman bakicaksiniz kanlara de o zaman sana neden bakmadığını veya ne zaman bakacagini açıklar aklında soru işareti kalmamış olur 🤗