AlEs Arkadaşlar günaydın :) bugün itibariyle bebeğim 32 haftalık oldu hafta içi devlet hastanesinde randevum var rapor almak için. Raporu nasıl veriyorlar süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan yazabilir mi?
Selcansahin33 Doğum iznine ayrılacagınızı belirttiginizde doktor yazıyor ekstra bir şey yapmıyorsunuz gereken yerlere imza attırmak dışında şehir hastanesinden aldım ben doktor imzalı kağıt verdi rapor odası vardı oraya gittim orda yazıp verdiler 🤗🤗
AlEs Selcansahin33 muayene tahlil falan oluyor mu acaba? Yoksa direk rapor yazıp gönderiyor mu? Bende şehir hastanesinden alıcam
yamacinannesii Selcansahin33 canım benim 16 eylülde doluyo randevum 6 eylülde verir mi acaba yoksa tekrar çağırır mı
yamacinannesii Selcansahin33 ayın 13ünde mağazada sayım var kalmak istemiyorum çok geç çıkılıyo ondan dedim 😂
DefneGokceBlgn yamacinannesii yasal hakkın var senin. Hamile kadınlar gece çalışmasına kalamaz seni çağırmaları yasak. Eğer doğum iznine çıkmadan oluyorsa bu iş doktorundan gece çalışamaz diye rapor al. Seni çalıştırmaları yasak çünkü doktor iznine bile gerek yok aslında ama. Sen bilirsin izin alıp almamayı. Ama çalışma yasak.