ktnzehra49 güncellemeden sonra çok fazla reklam vermeye başladı bi ara düzelmişti şimdi yine 2 dakika da bir reklam
Dilekcnkn ktnzehra49 Hiç sorma yemin ederim güncellediğime bin pişman oldum birde çoğumuz gebeyiz veya gebe kalmak istiyoruz bu kadar sinir stres bence bizim için çok lüks 😂😂
Bilinmiyorcpg Ay sorma! Tam delirmelik vallaha! Sırf bu yüzden uygulamayı sildim yeni bir hesap açtım (tek akıllı benim ya😂) yine reklam reklam 2 gündür gına geldi. Bir de eski hesabımın şifresini de unuttum iyice sinir oldum😂
ktnzehra49 Dilekcnkn tam bişey yazcam reklam giriyo bi de şu yeni dönem sanal para reklamları ay sinirlerimi bozuyo çıldırtıyo resmen 😅😅
ktnzehra49 gurbetcianne97 en sinir bozucu tarafıda o tam böyle yorum yazcam ya da uzun bir şey okuyorum hop reklam 🤦🏻♀️
Zeyyyn ktnzehra49 bende çıkmıyor bilemem herkeste durum farklıdır uygulamnın güncel versiyonu olmaynca çıkmıyor sanırım
gurbetcianne97 ktnzehra49 insanın tüm hevesi kaçıyor ya. Bazen tam gaza geliyorum yazıyorum hooop reklam geliyor lafımı unutuyorum 😂😂😂😂
Tugbamete ktnzehra49 ay en son uygulamayı silcem yorum yazarken bile zırt pırt çıkıyor bide hemen kapatamıyorum belli bir süre izlemek zorundasın kabak tadı verdi