Kubrapeltt 13 haftalık cinsiyet belli olur mu? Çok merak ediyorum, 11. Haftada yüzde 70 erkek dedi doktorum ama kız hissediyoruz kesinlikle, yanılmış ola bilirim mi sizce
prensimibeklerkenn Kubrapeltt 10+6da tahmin le öğrendim 31+3 haftalık olduk hala aynı oğluşumu bekliyoruz 🥰
Guldeen 16 haftada yanılma payı daha az dıye duymuştum kendım de 14 haftalığım daha gıtmedim merak edıyorum 16 yı beklıyorum tabi ama 11 de öğrenen de varmış bıdahakı kontrolde kesınleşir bence
ebru_d_ 14.haftada erkeğe benziyor dedi, 18. Haftada evet erkek dedi. Hayırlısıyla sağlıkla kucaklayalim İnşallah
Rabiaelif2017 seydahafsa canm bana bakar mısın usg den anlıyorsun sanırım 😊 https://www.hizliresim.com/3m9i6a5
uzlet Kubrapeltt bana 11den beri yüksek ihtimalle kız diyorlar benim de içime doğan hep erkekti hala acaba erkek derler mi diye düşünüyorum o yüzden kendşni göstermezse eğer doğuma kadar bile öğrenemeyebiliriz. Şuan 21 haftayız ama hala kesinleşmedi cinsiyet.
Gul9227 Kubrapeltt erkek bebek hemen gosteriyor tatlm ben 13. Haftamda ogrendm erkekti bir arkadasimda hamile onunda erkek 12. Haftada erkek oldugunu ogrendi
Busraferdi7 Bende bugün öğrendim cinsiyeti 14 haftalık olmuşuz bacakları havada arası açıktı herşey netti oğlumuz olacak inşAllah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 💙🤲
seydahafsa Rabiaelif2017 Canim kıza benzettim ben ben fotoğraf istememin sebebi kendiminkinyle karsilastimak 😊🤭 rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin