Ebru18 Merhaba anneler, ana kucağı tercihi yaparken Manuel mi yoksa otomatik mi seçtiniz? Otomatik olanlara bakıyorum fakat çoğu markada kronik ses sorunu var. Sizin önerilerinizi bekliyorum.
BusraUras Ebru18 ben Manuel aldım iki gözümün çiçeğini bırakıyorum ona 52 günlük ayakları ile kendini salladıkça bir gülüyor 😅 bir mutlu anlatamam.
Merve171214 Ebru18 Otomatik aldım ama daha kullanamadım tavsiye üzerine aldım arkadaşlarımda vardı otomatikle daha rahat ettiklerini söylediler bende tavsiye üzerine öyle tercih ettim
Cansel43 Ebru18 https://resimyukle.io/r/Mkr7O3mw1L bizde bunu aldık daha kullanmadım ama aynısını arkadasım kullanıo çok memnun
Tugbamete Ebru18 kesinlikle otomatik derim oğlum 9 ayını tepesinde geçirdi hem aletinden ayrılıp manuel olarakta kullanılıyordu benimki yemek yaparken yanıma bangonun üstüne koyardım veledi 😂😂
Merve171214 Ebru18 Babyhope BH-8300 Rainbow Otomatik Sallanır Kumandalı Elektrikli Salıncak ((hepsiburadadan link alamdm o yüzden direk isim olarak yazdım )
BusraUras Ebru18 ben aldım çok memnunum. Gri tercih etmemin sebebi kiri göstermez diye bugğn kustu ilk defa ana kucapına bebişim sildim leke kalmadı ama çok şükür.
Esra_baki Bu ana dizlerini kaç aylıkken kullanmaya baslayabiliyoruz acaba ? Bende bindingo marka titreşimli olandan aldım. İlk kızıma almamistim belki sewer rahat ederim diye aldım ama yeni dogana pek uygun değil gibi.
BusraUras Esra_baki ben doğduğu gibi bıraktım ana kucağına neredeyse 🤣 Manuel benimki. 15gündem sonra bıraktım ana kucağına günde 1 saat falan
Dilekcnkn Ebru18 Manuel aldım sevip sevmeyeceğini bilmiyorum ve çok uzun süreli kullanışlı değil elimle sallayabilirim yani o kadar da zor değil benim için 😂😂