Bu gün hastaneye gittik nadir hissettiğim ağrım vardı sabahtan sonra geçmişti ayriyeten çocuğun hareketleri olmadı hiç bu yüzden hastaneye gittik nstye bağladılar ağrılarım varmış ama ben hiç anlamadım sonra ultrasondan baktılar normal dediler alttan muayene ettiler 1 cm açıklık var sen ağrılarını hissediyor musun dediklerinde fazla hissetmiyorum nadir dedim ama çok var diyip kan tahlili ve serum taktılar sonra gene nstye bağladılar ağrım çok çıkınca gene alttan muayene ettiler hala 1 cm olduğunu dediler artık doktorlar 2 saat beklettiler durum ne olcak diye tekrar nstye bağlayınca durum bi nebze olmuş oldu beni bi gece hastanede yatır yatircaklardi ama ben istemedim ağrımı fazla hissetmiyorum zaten eve yolladılar gece kanama suyun gelirse sancı sıklaştırın gel dediler ama şuanda bi belirti görmüyorum sabah 9 buçukta tekrardan gidicem kontrole sizce ne olabilir dogumu basLatirlar mi ayriyeten devlete gidiyorum orda sezeryan olma istediğimi desem kabul ederler mi açıklık ilerlememis olsa?