Mummother Hamilelik sürecinde çatlak oluşumunu engellemek için neler yapıyorsunuz , önerilerinize ihtiyacım var, teşekkür ederim şimdiden .💕
Feyzaveannesi Mummother Valla hiçbirşey sürmedim miss gibide çatladım 😂 doğumdan sonra vücut kendini topladı ve bende çatlaktan eser kalmadı bi yalan olmasın sezeryan bölgesinin orasında Biraz var ama bikini giydiğimde görünmüyor. Tek dikkat ettiğim kaşımamaktı çok tatlı gelirdi kaşıdıkça kaşımak ama daha fena yapar diye hep tuttum kendimi 😂 umarım yardımcı olmuşumdur 😂
Busbus2020 Mummother baş edemedim bir sürü şey sürdüm ama çatır çatır çatladım 😂 lierac felan da aldım bana mısın demedi ama bizim hastanedeki hemşire abla sıvı vazelin sürseydin ilk baştan beri olmazdı dedi deneyebilirsiniz
teletabi Mummother ben oğlumda öok bol su içtim başkada bişey yapmadım. Hiç çatlak olmadı ama bu hamileliğimde olurmu bilmiyorum
eskisehir8 Feyzaveannesi bende sürdüm ama yinede çatladım boşverin yani yapıyla ilgili bir durum yağ krem hepsi para tuzağı nemlendirin yeterli 😀😀
Feyzaveannesi eskisehir8 Ablam eczaneden almadık ilaç krem bırakmadı çatır çatır çatladı valla 😂 amann melek getiriyoruz dünyaya iki çatlasak ne olacak biz her halimizle güzeliz ❤️😂
Brcozkn Mummother iki hamileligimde de hindistancevizi yağı kullandim simdilik hic çatlağım olmadı 32. Haftamizdayiz.
BusraUras Mummother lierac krem ve organik hindistan cevizi yağı ile baş ettim çok şükür çok çatlağım yok 💃
Merve171214 Mummother bio oil yağ kullanıyorum şuan için bir şey yok ama doğuma kdr olur mu bilmiyorum 😊