yamacinannesii Kızlar sol kasığımla karnımın arasında ritmik pıt pıt oluyo belki 5 dakikadır hala devam ediyo ama dışardan belli olmuyo yani içerde hissediyorum sizce ne olabilir gaz falan mı
Happiness- yamacinannesii bununla ilgili post açmayı düşünüyordum, bende de son 1 haftadir her gün hatta bazen günde iki kez oluyor. Vesilenizle öğrenmiş oldum, teşekkür ederim
Zeynep44_44 yamacinannesii aynı şeyi çok yaşıyorum. 34+3 deyiz. Bende elimiz koyunca hissediliyor. Kalp atışları sanıyordum o kadar ritmik ki. Ve sabit kalsam çok uzun süre devam ediyor🤷
halaycibasi bahtnurr1 bilmiyorum ki 🤷♀️ Belkide ayırt edememişsinizdir hareket olarak düşünmüşsünüzdür
yamacinannesii bahtnurr1 aslında çok değişik bişey içerde pıt pıt bişeyler oluyo elimi koyuyprum ama hissedemiyorum elimle
Btlklkn yamacinannesii Yaa ben ilk hissettiğimde çok sevinmiştim🥰 35. Haftada başladı benimkisi hıçkırmaya, artık günlük yapıyor bunu. 37+5 olduk. Ciğer gelişimi oluyormuş. Çok güzel bişey
Btlklkn Zeynep44_44 Hıçkırmaya başladığında sabit kalabilirsen daha iyi olurmuş, ben başldığı an oturuyorum ayakları uzatıp🥰
Zeynep44_44 Btlklkn Rahatladım cidden. Kalp atışını öyle net hissetmek beni ürkütüyodu. Dikkat ederim artık uzanırım hemen teşekkürler 🤗✨
Btlklkn Kızlar birde şimdi içerden parmak şıklatma sesleri gelmeye başladı, oda bebeğimizin kıkırdak sesleriymiş🥰 Büyüdü yavrularımız iyice❤️