Oznurunkoftesi ecemsmom chicco next to me aldım ben de. Bu da aynısının daha uygun fiyatlı olanı zaten. Bence memnun kalırsınız 🌸🌸
07-02-2019 ecemsmom bız magaza da gprduk begendık alıcaktık 1000 tl normal fiyatı kısa surelıgıne dusurmusler aldım hemen ıns guzel cıkar kullananların yorumları ıyıydı ama kısmet
ecemsmom Beyza00_ öyle küçük değil yA boyutu güzel 0-6 ay arası ama arkadaşımda vardı 8-9 aylık çocugu yatıyor hala
ecemsmom Oznurunkoftesi evet onlarda güzeldi çok benzediği ve kısa süreliği kullanım oldugu için onu almak istemedim ☺️
07-02-2019 ecemsmom ewet reflu yatagı oluyo tıtresımı war gece lambası gıbı bı lambası war dedı cok aydınlatmasada 😊 muzık calıo hatta usb gbı bısyle telefondan da acabılıyorsun demıstı yanlıs hatırlamıyorsam fıyatına gore guzeldı
07-02-2019 ecemsmom bn kullanıcı yorumlarında 1 yasına kadar kullananı hatta 1 yasından sonra kullananıda okudum bebegın kılosunada baglı tabıkı
ecemsmom 07-02-2019 evet 6 ay yazıyor ama daha fazla kullanılır küçük bişey değil çünkü özellikleri de iyi