Nilay01- Kızlar gece uyurken bacak kasılmam oluyor ve uyanıyorum kısa sürüyor ama baya ağrılı oluyor sebebi nedir sizce başına gelen oldu mu
Keremmm Nilay01- Bende de öyle oluyordu magnezyum kullandıktan sonra geçti ama isterseniz doktorunuza danışabilirsiniz belki size de önerebilir😊
Esmabozkurt Nilay01- magnezyum eksikliğinden canim doktoruna soyle sana ilaç yazar bende cok çektim doktorum magnezyum takviyeli ilaç yazınca cok şükür kurtuldum
Ozlem14 Nilay01- aynı dert bende de var kasılma ve kramplardan dolayı bacaklarım çok ağrıyor maden suyu içiyorum ve magnezyum desteği verdi doktorum onu da kullanıyorum hiç fayda etmedi maalesef 😔
Nilay01- Merveee34 Keremmm gece uyandırıyor çok kötü bişey neyse ki geçici bişeymiş inşallah magnezyum kullandığım da bende kurrulurum☺️
Annelk_duygusu Esmabozkurt mrb magnezyum toz mu sizinki adı nedir birde günde kaç kere içiyorsunuz acaba
Prrensannesiii Nilay01- Bende de oluyor maalesef kramp giriyor kalçama ya da bacağıma. Magnezyum eksikliğinden kaynaklı
Annelk_duygusu Nilay01- magnezyum olarak ne içiyorsunuz ve günde kaç tane içiyorsunuz toz mu sizinki de
Nilay01- Annelk_duygusu ben daha kullanmaya başlamadım kontrole gidince durumu anlatıcam ona göre verir diye düşünüyorum
Esmabozkurt Annelk_duygusu naturelnest kullandım canim günde 1 kere ama sende benim gibi magnezyum içeren yiyeceklerde tüket çünkü surekli ilaç içmek bi süre sonra migde bulandırıyor