Merveee__1990 Yaa hamileliğim boyunca hiç vitamin kullanmadım aslında unutuyorum yani bu beni bebeğimi nasıl etkiler 18 haftalık gebeliğim benim gibi unutan veya kullanmayan varmı ne düşünüyorsunuz vitamin ilaçları hakında
Fatmakara97 Merveee__1990 hatırladığında al bari veya alarm kur doktorlar veriyorsa o vitaminleri bi bildikleri vardır.
Kdrusl Merveee__1990 alarm kurabilirsiniz ya da yemek masası, mutfak tezgahı gibi sürekli gözünüzün önünde olabilir
Nazli_ayar Merveee__1990 bebeğin ihtiyaç duyduğu vitaminleri veriyo doktorlar bize. Ben daha bilinçli bir şekilde içmek için hepsinin içindeki kağıtları okuyorum. Ve unutmiyim diye gözümün göreceği bı yere koyuyorum. Mesela salondaki sürahi koydugum sehpamin üzeri. surahinin yanina ilaçlarımıda koyuyorum böylece hem üşenmiyorum hem unutmuyorum. Bide kocama dedim bana hatirlatir misin diye sağ olsun her gün soruyo ☺️
Kbrasahin97 Ay sorma ya bende öyleyim bı gün alsam 2 gün unuturum 😏 bir de küçük çocuğum var onunla uğraşmaktan kendim kalıyorum 🙄
Haticefatma01 Kbrasahin97 bende 20+4olucam ve vitamin ve demir ilacını almayı unutuyorum birde hap içmeyi sevmiyorum gorunce midem kalkıyor hep bende bu sorunun cevabı aradım 🤣
Merveee__1990 Kdrusl evet haklısınız tezgahın üzerine koysam unutmam sürekli gözümün önünde olur hem aldım kurar hem görebileceğim yerlerde indiririm ilaçlarımı
Merveee__1990 Nazli_ayar tam detaylı araştırmadım vitaminleri 18 haftalık oldu bebeğim ve bu aralar çok yoruluyorum bitkin ve halsiz hissediyorum kendimi alakası varmı bilmiyorum o şekilde araştırmaya geçtim bende bundan sonra öyle yapıcam gözümün önüne indirecem ki unutmim
Brcozkn Merveee__1990 32. Haftadayim midem bulanıyor kusuyorum diye ihmal ettim hep. Sonuç bebegim 1 hafta geride ve doguma 1 ay kaldı. Zorla için derim hatirlatici filan koyun telefonunuza.
Merveee__1990 Brcozkn yaaa öylemi bende ondan korkuyorum ama 18 haftalık oldum geç kalmış sayılırmıyım😔
Mimik Kahvalti masana koy… Kahvaltini her gun nerede yapiyorsan oraya koy… Ben simdiye dek hic unutmadim..
Merveee__1990 Mimik haklısınız bundan Sonra inşallah hep görebileceğim unutamayacağım yerlere indirecem ilaçlarımı tavsiyeniz için teşekkür ederim ❤️
merve100 Bende öyleyim , ilkin de zorlaya zorlaya içerdim şimdi baktım midem bulanıyor Demir ilacını içmeyeyim diyorum Ya da daha büyük tıvaletimi yapmadım yaptıktan sonra içerim diyorum bazen kalıyor o gün . Demir ilacı beni mahvediyor nedense
Zzuzzu2133 Merveee__1990 32+5 haftalık hamileyim ilk üç ay folik asit kullandım başkada vitamin felan vermedi doktorum bebeğimde gayet iyi. Zaten genetik kilosu boyu gelişimi felan eskiden vitamin mi içerlermiş 😊 sağlıklı beslen yiyeceklerden al vitamini inşallah bebişin de sağlıkla dünyaya gelir.🙏🏻 İlaçlarını göz önünde bulundur sürekli yada telefonunda hatırlatıcı kur 😊 ilk cümlelerim kendi tavrımı söylemek istedim herkes ayrı tabı 😊
Merveee__1990 Zzuzzu2133 inşallah canım çok teşekkür ederim 😊😊 sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah ❤️❤️
Merveee__1990 Haticefatma01 sende benden sin yaa 😇 bende bu aralar iyice kafaya taktım ne kadar önemli acaba merak ettim annelere bir sormak istedim 😊❤️
Nazli_ayar Merveee__1990 bebek bizim bunyemizdeki vitaminleri aldığı için ister istemez halsiz oluyoruz ama bu ilaçlarla takviye yapıldığı için çok az oluyo bazen hiç olmuyo halsizlik. Kesinlikle faydası var yani