Esra93 23 Haftalık anneler bebekleriniz kaç kilo veya 23.haftayı geçen anneler sizlerin bebeği 23 haftalıkken kaç kiloydu 😊
Mrv06 Esra93 bu bebeğimde daha 20 +3 ama az önce kızımın usglerine bakarken gördüm 800 küsürmüştü 23 de 😊😊
Esra93 Mizginilhan Maşallah canım benimde 23+3 725 gr iri olacak dedi merak ettim ondan sordum oğlum 2.400 doğmuştu 😊
Esra93 Mrv06 Benimde oğlum 36.haftada 2.400 doğdu ama şuanki hamileliğim sanki kilolu bir bebek olacak gibi 23+3 725gr olmuş
SaadetBayrak bende 23 haftalıpım cuma günü kontrol var bakalm kaç gram olmuş minik kızçem 21 haftalıkken 470 gramdı
Rumeysaylz Dün gittim tam 23 haftalığız kızımla 😍 605 gr dedi doktorum normal ve sağlıklıymış değerler 🙏😊
mucizembenimmm Mrv06 cnm kilosu maşallah baya iyiymiş doğduktan sonra nasıldı bide şimdi ki bebişin kilosu nasıl acaba biliyomusun 2.
Minnakkkk 22+6 bugun gıttım 536 gram 🙈 buradaki kiloları görünce bızım kız küçük kalmış dıyorum 😀 cok şükür normal dedı gelısımıne ama
Esra93 Minnakkkk Öyle düşünmeyin bebeğinizin kilosu gayet normal internetten baktığımda da bu civarlar yazıyordu önemli olan sağlıklı olması 😍
Minnakkkk Esra93 evet doktorum da gayet ıyı gelısımı dedı ama buraya yazılanlar mas cok daha ıyı 😀 tosun olacaklar mas 😀