esma___06isik Hanımlar son haftalarımiz 38+4 günden selam olsun herkese. Şuan da youtebe den Meryem suresi ve Yusuf suresi dinliyorum sizlerde dinlediğiniz oldu mu bebeği çok rahatlatıyor ve Salih amelli hayırlı evlat olunması için dinleniyor diye biliyorum. Hamile annelerimizin duası kabul ur inşallah ❤️
Ftsrkn esma___06isik benim oğlum olacak inşallah. Hz yusuf gibi güzel ahlaklı olması niyetiyle hergün kendim okuyorum yusuf suresini sesli bi şekilde elimide karnıma koyuyorum☺️
Mehtap_gunes esma___06isik ben çok dinliyorum Allahım kabul etsin inşaAllah ve gunlük Kura’an okuyorum hatim grubumuz var whatsap oradan alıp okuyoruz ve oradaki hocamizda söyledi yusuf suresi ve meryem suresi dinle bol bol diye insaAllah Allaha salih ve saliha evlatlar olsunlar
esma___06isik Nnurdan Ne güzel siz her gün dinlemissiniz. benim de on gunum kaldı uygulamaya göre yani ben de bugün açıp dinledim keşke daha öncelerde açıp dinleseydim.
esma___06isik Ftsrkn maşallah ne kadar güzel benim de erkek olucak inşallah dualarımız kabul olur Salih amelli hayırlı evlatlarimiz olur inşallah ❤️
Mehtap_gunes Ftsrkn oyyyy okurken gözlerim doldu masaAllah size ne güzel bende her ezan okundugunda balkona çıkar salavat çekerim elimi karnima koyup özellikle sabah namazı o saatin verigi huzur baska biseyde yok
canoldunbebegim Bende dinliyorum canım bide karışık duaların oldugu gerçekten insanın içinide ferahlatan bi dua var hamile duaları yazınca çıkıyor onu yemek ütü falan yaparken dinlemeye çalışırım, bide Bakara suresi açarım temizlik vs yaparken
esma___06isik canoldunbebegim Değil mi insan dinleyince çok huzurlu oluyor hareketlerini de dinlerken hissediyorsun maşallah size. Bakara suresi de ev içinde dinlerken çok faydalı internette okumuştum inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımiza almayı nasip eder Allah’ım..
Ftsrkn Mehtap_gunes teşekkür ederim Allah razı olsun. Sağlıkla kavuşalım inşallah. Bazen uzandığım yerde karnımı ovalayarak küçük sureleri okuyorum şifa ayetlerini okuyorum. Her aklıma geldikçe tavsiye olsun inşallah