Merve171214 Hayallerim95 Şuan 28 haftalık hamileyim haftam erken olmasına rağmen şuan kasık ağrısı vs çekiyorum ağırlaştım şimdiden bu haftalardn snra çok zor oluo hele oda yapcaksanız zor olur
Hayallerim95 Merve171214 oda yapamıcam maalesef evim küçük yatak odasına beşik alıcam bitek dolap BİLe alamıcam sığmaz çünkü bitane yatak odası takımımın şifonyeri var ona kıyafetlerini falan koyucam inşallah sığarsa öyle bi ayarlamaya çalışacam bakalım 😒
Merve171214 Hayallerim95 O zaman çok yormaz ama yine de ne kadar erkenden hazırlarsanız o kadar rahat ediyorsunuz 😊
Hayallerim95 Faddoli23 bu seferde korkuyorum ya bişey olursa boşuna almış mı olurum diye ama işte insan istiyor yavaş yavaş almak ben en iyisi cinsiyeti öğrenince hemen başlıyım ☺️
Minikkoala61 Hayallerim95 Ben 10.Cu haftamda başlamıştım almaya çok sıkıştırmaya hiç gerek yok yavaş yavaş almak daha mantıklı suan 25.deyim her ay ayırdığım limitle alıyorum daha kolay oluyor cunku gerçekten çok şey alınacak daha 😊🙈
Hayallerim95 Minikkoala61 bende 9. Haftama girdim aslında niyetin hemen başlamak ama çoğu kişi cinsiyeti öğrenince başla demiş en iyisi elime geçtikçe parça parça alayım☺️
Minikkoala61 Hayallerim95 kesinlikle ben 10.Cu haftamda öğrenmiştim cinsiyetini onun icin hemen başladım odasını bile aldım hiç erken degil kimseyi dinlemeyin milleti dinlersek ooooo ben almaya başladım bi ton laf yedim 🤣🤣 şimdi iyi ki almışım diyorum 😊
cgnduru Hayallerim95 almaya al ama dediğim gibi şuan pembe battaniye alsan erkek olsa garip oluyor onu demek istedim… o yüzden o tarz şeyler cinsiyet netlestikten sonra alırsın arabası besigi çantası onları alabilirsin mesela
Hayallerim95 cgnduru yok zaten kıyafetleri cinsiyet öğrenince alırım ama diğer şampuandı vs falan onları alsam mı dedin
HavvaAtasoy Hayallerim95 cinsiyetini ögrenince başladım biranda almadım hepsini liste yaptım fırsat buldukça alıp listemden çizdim 27+ 3 hiç bi eksiğim kalmadı tamamen bitti
cgnduru Hayallerim95 yok onu son aylarda al son hafta bile alsan olur o kadar bekletmenin ne anlami var acelesi yok
Tugbamete Hayallerim95 ortası yok mu ben ilk oğlumda çok hevesliydim 12 haftalıkken cinsiyetiniz belli olmuştu hemen ufak tefek bişeyler almaya başlamıştım bu oğlumda 16. haftada başladım şuan 18 haftalığım ama alcaklarım bitti bile ilk oğlumdan nerdeyse herşey duruyordu sadece hastane çıkış tulumlar emzik bakım malzemeleri falan aldım
Lulikli Canım ben indirim yakalamıştım o yüzden biberon ve zeka gelişim kartını aldım 3 aylık hamileyim. Cinsiyetim netleşsin almaya başlayacağım bir bir her şeyi. Büyük prçaları da sona doğru alırım herhalde evde yer kaplamaması açısından