Shnern Kizlar daha bugün karantinam bitti . Hamile kalmadan önce korona oldum . Şimdi yine delta olmuştum Rabbime hamd olsun iyi kötü atlattım . Bugün karantinam bitti hhemen geri yakalanabiliyormuyuz çok korkuyorum . .
Sude-96 Shnern bazı insan hasta olduktan sonra çok güzel antikor üretiyor bazı insan üretmiyor yani bunu bilmeniz için antikor testi yaptırmanız lazım üretmediyseniz yakalanırsınız
Shnern Emelg bende şuan 28+4 um bugün bitti karantinam zorlu süreçti işte korkuyorum mesela hemen olurmu diye
Shnern Sude-96 ama şey diyorlar az da olsa üretmiştir ki hastalığı yenmissiniz diyorlar. Yoksa yenilirmis vücut
Sude-96 Shnern ya illaki ama ben olsam güvenmem çünkü iyi aşıları olduktan sonra bile corona olabiliyoruz bir daha
rilanja Shnern cnm kötü şeyler düşünme aşını olmadıysan ol iyi şeyler düşün lütfen kafanı dagıtcak seyler ile ilgilen ben bu korkularımdan dolayı psikologa gittim biraz rahatladım
Shnern Sude-96 mesela şey diyorum evde acaba havada asılı kaldı 2 gün sonra bulasirmi vs vs vs dolu kurgu
minnakannesi1 Shnern benimde 3 ay oldu corona geçireli ama hala aşı olmuyorum doktorum 6 ay bekle sonra antikor testi yapıpta olmamı önerdi.. e nabiz 1 ay sonra olmanızı solicektir antikor testi yapmadan olmayın bence sizde
rilanja Shnern öyle mi ben senin yorumlarını görüyordum tam gideceğim zamanlarda yakalandın allaha şükür atlattın inşallah tekrar yakalanmadan aşını olursun antikor seviyen artmıştır zaten sen içini ferah tut 🙏allah korusun
Sude-96 Shnern hayır tabi ki hiç zannetmiyorum 💁🏻♀️ O kadar pimpiriklenme bence havalar zaten sıcak cam kapı açık ev havalanıyor sürekli. Sadece ben olsam kapı kolları kumandalar telefonlar falan bi dezenfekte ederdim ekletirik düğmesi vs
Fatmadal Shnern yok olmaz tabi ki evdede asılı kalmaz . O ilk başlarda ortaya atılan bir yalandı bence. Nefes yolu ile bulaşır yani koronali biriyle temasiniz da
Shnern minnakannesi1 peki.nasil gecirmistimiz bende işte Kasım’da bir olmuştum sonra şimdi bir delta odlum bin şükür Rabbime evde geçirdim . Baya bir kendime baktım sanırım balık habi kemik suyu falan bolmsu içtim limon suyu ama dediğim gini sanırım illaki antkior oluyor
Shnern rilanja insallh ya çok teşekkür ederim evet asi olmaya gittiğim gün halszd dedim bir test olay sonuç böyle geldiii dün bitti şükür karantinam