HHhhK Sogancik merhaba ben cok merak ettim niye vurulmadiniz doktorunuzmu onermedi sizde bi alerji vs bisimi var kendi tercihinizmi bende vurunmadim benim doktorumda cok vurunma taraftari degil oyuzdende kafam karisik biraz
Sogancik HHhhK doktoruma sormadım canım. Küçük yaş grubuna henüz yapılmayan bir aşınin anne karnındaki bebeği nasıl etkileyeceğini bilmiyorum 😕 Almanya’da gebelere yapılmadığını duydum. Çok ikilimdeyim açıkçası. Kafsm çok karışık 🙄
busra5501 miamia23 hayır düşük riskim yada kronik bir ciddi hastalığım yok ama ben önermiyorum dedi. Bende öyle diyince aile hekimi ve ebeye sordum onlarda daha henüz hamileye vurmadık biraz daha bekleyin dedi
miamia23 busra5501 ben de saglık ocağında yaptırdım hatta cok ciddi yapılması gerektiğini söyledi konuştuğum doktorlar da garip anlamadım
Hayallerim95 Bebek4545 bende de var anksiyete panik🙄 olursamda bebeğimle ben ölürsem diye korkuyorum 🥺🥺
Bebek4545 Hayallerim95 😔😔😔 Aynen bende ilaçta kullanamıyoruz antidepresan hamile kalmadan önce kullanıyordum gayet mutluydum
Minikmucizembenimmm Bebek4545 kesinlikle sürekli dua ediyorum doğumumu yapabileyim şu hastalığa yakalanmayayım diye birde kuzenimi kaybettim yakın zamanda bu hastalık yüzünden çok endişeli ve üzgünüm . Hem kronik hastalığın var hem de aşı olmadım doktorlarımın tavsiyesi sebebiyle 😢
busra5501 miamia23 daha yeni görüştüm bide detaylı ultrasonda prof birinden aldım o ol derse olacağım
Elif0712 Bebek4545 valla bnde kafayi usuttum cok endiseliyim pazartesi gecesi arkadasim 32 haftalik bebegini ölü dogum yapti covitlerdi ailecek pihtilasma nedeniyle bebegi kaybetti asisi yoktu
NihannTor Aynı durumdayım. Gebelikten korkmuyorum. Evdeyim eşim de çok izole çalışıyor. Ne kadar temiz olursa olsun doğum sırasında hastaneden korkuyorum. Doktorum gebelik haftam ileri olduğu için yaptır biran önce dedi. Çok sıkıntılı.
Busra333 Bebek4545 bende bugun onu düşündüm hep Allah ım sen koru 😔 aşı da olmadım hamilelik sonrası düşünüyorum zaten 36 hafta bitti şükür pazartesi baksa şehirden akranlar gelecek korku saldı maskeyi çıkarmıcm. Kızdım ama kovid zamanı misafirlik mi olur babanemle dedeme geliyorlar biri 82 biri 92 yaşında
Milkshakee Bebek4545 Benim psikolojim bozuldu herkese karşı cepheliyim evden çıkmıyorum eşimi sürekli uyarıyorum gece uyuyamıyorum apartmanda birisi hastalansa hemen kapının çamaşır suyu kapıları c.suyu ile temizliyorum apartmanda maske takıyorum hastaneye gidip gelirken Allahım bebisleri ve bizleri korusun 🙏
esss1 Ben de aşı olmaya karar verdim yoksa doğuma kadar rahat bir şekilde bekleyemeyeceğim.Endişeleniyorum aynı şekilde.21+0 dayım.Biontech randevusu aldım