Seda88 8 haftalık gebeyim çok mide bulantı kusmalarm baş dönmelerim ama çiğköfte aşerdim etsiz den sıkıntı oluyor mu ya
Ogulcanmoms Seda88 Ben yiyorum ya hiç bi sorun olmadı şimdiye kadar , sadece çok yersen rahatsız ediyor gece yatarken ve aşırı susatıyor o kadar
lunam Seda88 geçen hafta benim de canım çekmişti de evde yapıp yedim. Etsizden bir şey olmaz. Ama yine de dışarıdan alacaksan çok fazla tüketmemeye çalış.
gamzosgamzos Seda88 vAllah kizima hamileyken abartisiz 20 kere yemisimdir bir arada 2 gunde bir aserir olmustum 😂😂
Ay_parcasi Valla bende çok çiğköfte yedim ilk haftalar etsiz yiyebilirsin abartmadan ama taze olmasına dikkat edin 😊
Busrablt Etsiz çiğköfte yiyebiliriz diye biliyorum ama biraz ☺️ Bende 12+4 haftalık hamileyim bilmeden yedim araştırdım baharatlı oldugu için etsiz tadımlık yenilebilir deniyor ama cok merak ederseniz doktorunuza sorabilirsiniz 😊
Edaaltintass Seda88 bende öyle olmuştum ilk haftalarda bir kaç seferde yedim herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorumm :)
Zhraagk Ben hiç birşey yiyemediğim zaman sadece bol nar ekşili çiğ köfte yiyebiliyodum çok şükür sıkıntı olmadı aç kalmaktansa böylesi daha iyi sonra bol bol su acısız olmasına ve taze olmasına dikkat edin
nvn-mutlu Seda88 etsiz yediğin sürece birşey olmaz canım ama fazla yeme bulgur olduğu içiN mideni rahatsız edebilir