Meryems1 Annemin yanına gitmej istiyorum başka sehire 24 haftalık hamileyim ama ne bilim gidersem erken doğum vs kötü seylerle karsilasmaktan çok korkuyorum öyle bisi olursa napcam ama bidahada gidemem bu sans ayağıma gelmisken napsam bilmiyorm
Tucenur Meryems1 yaklasık 19 saat yolculuk yaptım 25 haftaydım sorun yasamadım . Ve 1 hafta öncesindende 12 saatlık yola gitmiştim 1 aydan fazla yollardaydm diyeblrm 😀 hiç sorun yaşamadım 3-4 saatte bi durup yürüdüm bol su okdr
bahtnurr1 Meryems1 kız uçakla gittikten sonra bişey olmaz 35e kadar istediğin yere git 🥰 otobüs tercih etme yada 2-3 saatte durarak 20-30 dk yürü yani neyle gidersen git ama haftan erken doktorun normalde sıkıntılı gebelik demediyse gidebilirsin rahatlıkla
Eda-5807 Meryems1 bende 8 saat yolculuk yaptım 25 haftalıkken hemde 2 kez bır sıkıntı olmadı ama doktoruna sor yıne bır
Selin12- Ben şuan 15+3 haftalık hamileyim 4 saatlik yola gittim daha öncede 15 saatlik yola gitmiştim 8 haftalık ken
Meryems1 Selin12- seyehatten değil aslında ailemin yaninda kaldigim sure zarfinda bisi olmasindan korkuyorum
Selin12- Meryems1 ben de gittim ailemin yanına orada anneniz söze bir şey yaptırmaz dinlenirsiniz bebek olunca gidemezsin zorlanırsin