ilyesta Nesossssss isim çok uzun değil mi ya bide soyadı eklendiğinde 😳 kötü niyetli sormuyorum yanlış anlamayin
Nesossssss ilyesta estağfurullah uzun zaten:) soyadımızda uzun 12 harf:) ama sıkıntı olacağını düşünmüyoruz bizim aile hep böyle:) sonuçta hangisini isterse onu kullansın hepsini kullanmak zorunda değil:)
Afynl_03 Oğlumun adı niyazi Kutay şimdi 9 haftalık hamileyim henüz değil kız olursa mislina erkek olursa Muhammet Ali
Lenamiran Nesossssss Sağlıcakla doğsun inşallah ama soy isminizi gerçekten merak ettim ogrenebilirmiyim bir sorun olmazsa 🤭🤭🤭
mumum Nesossssss benim ismimde uzun optiğe işaretleyene kadar canım çıkıyordu hala da öyle bence etraflıca düşünün ilerde çok memnun olacağını düşünmüyorum tek ismin anlamını taşıması daha uygun olur nacizane 3 ismin ağırlığını düşünemiyorum gerçekten 🙈
MELOMEL İsim koymak çok zormuş … en son Kerem Selman’da karar kıldık ama hala içime sindiremiyorum. Güzel mi?
MerveNur- MELOMEL hem de ne zor kerem güzel Selman da güzel ama uyumlu gelmedi sanki bana 🤷🏻♀️ama sizin içinize sinmesi önemli 😊