bebegimizibekliyoruz1 Hangi haftada yaptırdınız ve nerde yaptırdınız sağlık ocakları 50lik yapıyormuş yukarısını dışarıda yaptırabilirsin dediler bana doktorunuz kaç gr istedi hangi bölümde kaç haftalıkken yaptırdınız
satigul bebegimizibekliyoruz1 Zeynep Kamil Hastanesi’nde 50 gram ile yaptırmıştım. Sağlık ocağı biz yapmıyoruz demişti. 24.haftamda yaptırmıştım sanırım.
Rmyssa bebegimizibekliyoruz1 28 haftalıkken yaptırdım canım sağlık ocağı yapmıyordu doktorum 75 ml lik ten yaptırdı
Filiz1 bebegimizibekliyoruz1 21 haftalığım benim suyum fazlaydı diye özelde ki doktorum devlette 75 gr yapmamı istedi devlette kadın doğuma randevu aldım o beni yönlendirdi yaptırdım
bebegimizibekliyoruz1 Rmyssa kadın doğum bölümü mü yapıyor peki ve doktor neye göre karar veriyor mg ı
Rmyssa bebegimizibekliyoruz1 evet kendi doktorum yaptı ml Nası karar veriyor orasını bilmiyorum bebeğim biraz önden gidiyor gelişim olarak şekerden şüphelendiği için yaptı çok şükğr olumsuz birşey çıkmadı
Yesim1992 bebegimizibekliyoruz1 kadın doğum kendi doktoruma 24+4 kem yaptırdım canm sabah ac karnına gidiosun
Filiz1 bebegimizibekliyoruz1 oraya randevu alıyosun o sistemden şeker yüklemesi istiyo sonra şeker yüklemesi yapılan yere yönlendiriyo orda yapıyorlar
bebegimizibekliyoruz1 Rmyssa sağlıkla alın kucağınıza benim de 2 hafta sonra 24 oluyorum o zaman doktoruma hem kontrole gidicem karar verirse gramına devlette yaptırırım
Mom54544 bebegimizibekliyoruz1 Sağlık ocagim yapmiyodu hastaneye de gitmedim tip merkezinde yaptırdım 50 lik den 20.haftada falandı galiba tam hatırlamıyorum haftayı
Omerhatice bebegimizibekliyoruz1 kadin doğum doktorum istek yaptı 75 mg yaptırdım.. Bizim aile hekimi sadece açlık şekerine bakıyoruz tokluga bile bakmıyoruz şeker yüklemesi yapamayiz demişti
bebegimizibekliyoruz1 Omerhatice burdaki sağlık ocağı bi tek kan alıyor ne idrar ne başka bisey tek aldıkları kan tahlili o da çoğu şeye bakmıyor
Aysenurctn32 bebegimizibekliyoruz1 Bana doktorum bişey söylemedi şehir hastanesinde 75 le yaptılar temiz çıktı şükür. Kan bölümüne gidince onlar direk veriyorlar zaten eline şişeyi
bebegimizibekliyoruz1 Aysenurctn32 bazı doktorlar 50 bazıları 75 hatta 100 le yapmak isteyen oluyormuş o yüzden ilk doktoruma gidicem öyle yaptırırım büyük ihtimalle
Aysenurctn32 bebegimizibekliyoruz1 Ben kiloya göre veriliyor diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim