Bestfriendss44 Kizlar hicbisey yiyemiyorum cok kotuyum doktor zofer 4 mg yazdi kullaniyormusunz ise yariyormu birde gaz sikismasi var cok kotu agri yapiyor karnimdq kizlarr😔😔😔😔
Clementinee Bestfriendss44 canımmm az kalmış inşallah geçerr 10. Haftamda birden kesildi bulantım çok zor biliyorum 😔😔 az daha sabır
Selin12- Bestfriendss44 ben kullandım benim mide bulantısı o bile kesmedi ama normalde çok etkili bir ilaç
Mel2 Bestfriendss44 bende zofer kullandım sadece kusmayı kesiyor bulantıyı pek etkilemiyor 12. Haftamdaym
SusamTanecigi Bestfriendss44 aynını kullandım 13 haftanın sonlarına doğru bitti şükür arada hafif oluyor artık kullanın kendinizi daha dinç hissedersiniz bişeyler yiyince ben baygın gibi yatıyordum o ilaca kadar
Bestfriendss44 Clementinee canim birde 21 aylik kizim var cok zorlaniyorum allahtan esim evde cok yardim ediyor ama bulanti cok zorrr 😔😔
nurunhayali Geçmiş olsun çok zorr benimde hala geçmedi bulantılarım 9+1 im prilam kullanıyorum biraz hafifletiyor bulantımı 🥺
Bestfriendss44 nurunhayali ilac icmek istemiyorum ilac gormek bile bulantiyir beni allahim insallah biran once bitsin bulanti diye yalvariyirum
Akbusra ben 17 haftalığım ne gecem kaldı ne gündüzüm kusmaktan ne ilaçlar fayda verdi nede başka bişi inşallah iyi olursun . Benim miğde ağrım yüzünden kusmam asla kesilmiyor çok zor hamileliği böyle hayal etmemiştim
Selin12- Akbusra ben şu bile içemiyorum şuan 15+4 haftalık hamileyim daha yeni yeni hafifledi benim tek yaptığım şey iki günde bir hastaneye gidip serum taktirdim o şekilde ayakta durdum
eliftombas Zofer bir kutu kullandım baya iyi geliyor bulantılara 14 haftalıktan sonra azalıyor normalde
Rabiababy Bende 10. haftama girdim özellikle sabahları ölüyorum kraker yemekten içim dışıma çıktı sabahları aç karnına prilamı kullan bende işe yaradı aç karnına durduruyo snra bişeyler yiyebiliyorum
Bestfriendss44 Rabiababy ben hic bosey yiyemiyorum kocMa dedim gitti meyve aldi bursuru biraz yedim ama yine kustum yok ya gecmiyor😔
ravzaninannesi Bestfriendss44 20 haftalık hamileyim hala bulantılarım oluyor bulantıların ne zaman geçiceği belli olmuyor malesef prilam dr kullanıyorum hafifletiyor 2 yaşında bi de kızım var allah yardımcın olsun gaz sıkışması bende de var. Bol bol dinlenmeye meyve yemeye çalışın. Biraz da olsa bastırıyor benimkini.
Balliko ravzaninannesi aynısı bende canım kızım var mide agrısı bulantısı çok fena ve iştahim gitti bişeyler yiyince iyi oluyordum bıraz şimdi hepten fena . prilam Dr kullanıyorum eskisinden daha iyi İnşAllah çabuk geçer rahatlarım diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun 🤲
Perilisa Bestfriendss44 canım hiç üzülme sakin ol benimde 6. Haftamda başladı 10. Haftaya giricem çok şükür hafifledi bulantım. Günde 4 kere çıkarıyordum su içemiyordum şimdi yavaş yavaş hafifledi. Ama yinede gece yatmadan önce 2 tane prilam içiyorum ben